palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kabalafigura tervezői pályázat

Tervezz kabalafigurát a celldömölki Vulkán gyógy- és Élményfürdő számára és adj neki nevet is!

Pályázat a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő kabalafigurájának képi megtervezésére és elnevezésére.

Pályázat kiírói: Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Kft., Celldömölk Város Önkormányzata.

Pályázók köre: magánszemélyek.

A celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Kft., valamint Celldömölk Város Önkormányzata pályázatot hirdet a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő hivatalos kabalafigurájának képi megtervezésére és elnevezésére.

Feladat: A pályázónak javaslatot kell tenni a kabalafigura képi, vizuális megjelenítésére (számítógépes grafika és kézi tervrajz egyaránt benyújtható) és/vagy a kabalafigura nevére.

A létesítmény jellegéből fakadó megkötés, hogy a kabalafigurának a vízhez, az ötmillió éves vulkanikus Ság hegy, a vulkánsághoz kötődőnek kell lennie! Figuránk szeressen fürödni, mindig vidám, színes, mosolygós, szerethető, unisex legyen. Mindennapi szituációkban helyezzük majd el, napi kapcsolatban áll majd a fürdőlátogatókkal, képviselje és népszerűsítse a fürdő imidzsét. A figurára vonatkozó megkötés, hogy a későbbi felhasználás során színes és szürkeárnyalatos képi formában, valamint figurálisan, jelmezszerűen, ajándéktárgyként, plüssfiguraként is megjeleníthető, megvalósítható legyen.

A figurára és az elnevezésre külön-külön és együtt is lehet pályázni, de a pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a figurára vonatkozó rajzot és a névjavaslatot elválassza egymástól, és akár egy más pályázathoz tartozó rajzot és nevet párosítson össze.

Pályázat benyújtása: A pályázati munkát (kabalafigura tervrajz, kabalafigura név, kabalafigura tervrajz és név) papír alapon vagy pdf-formátumban postai vagy elektronikus úton lehet benyújtani a következő címekre.

Postai úton: Vulkán Gyógy és Élményfürdő Kft., 9500 Celldömölk, Sport u. 8.

Elektronikus úton: marketing@vulkanfurdo.hu.

Kérjük feltüntetni a borítékon, illetve az elektronikus levél tárgy rovatában „Kabalafigura tervrajzpályázat” és/vagy a „Kabalafigura névpályázat” megjelölést, valamint a borítékon, illetve az elektronikus levélben a pályázó nevét, postai és/vagy elektronikus címét, telefonszámát.

Határidő: A pályázat postai és elektronikus úton történő beérkezésének határideje 2017. augusztus 4. 16.00 óra (nem feladási határidő). A határidőre való beérkezés az érvényes pályázat feltétele.

Pályázat benyújtásának további feltételei:

A pályázati kiíráshoz tartozó nyilatkozat(ok) pontos kitöltése és a pályázati művel együtt történő benyújtása. Kiskorú pályázó esetén kérjük, hogy a nyilatkozatot a kiskorú pályázó törvényes képviselője töltse ki, és ő is írja alá.

Egy pályázó több tervrajzzal, grafikai tervvel, valamint névtervezettel pályázhat!

Díjazás:

Pályázat kiírói külön díjazzák a győztes tervrajzot és a győztes elnevezést. Az első helyezett tervrajz, grafika készítője 50.000 Ft-os díjazásban részesül. Az első helyezett elnevezés ötletgazdája 50.000 Ft-os díjazásban részesül. A további pályázók névre szóló, egyszeri, ingyenes, a városi létesítményekbe szóló élménycsomagot kapnak.

Pályázattal kapcsolatos információ:

Beni Judit marketingmunkatárs, hétköznap 8.00-16.00 óra között a +36 30 371 4310-es telefonszámon vagy a marketing@vulkanfurdo.hu e-mail-címen érhető el.

www.vulkanfurdo.hu

https://www.facebook.com/vulkanfurdo

www.celldomolk.hu