palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kalandozd be Európát! – utazási pályázat

kreteamHa szeretnél megismerkedni más országok fiataljaival, ha szívesen vennél részt érdekes, különleges témájú programokban, akkor jelentkezz hozzánk. A több éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező Kreateam Egyesület segít Neked felfedezni a világot…


Ha megfelelsz a feltételeknek, bekerülsz adatbázisunkba, és amint lehetőség adódik a Neked való programban való részvételre, jelentkezünk.
Egyesületünk több mint 100, Európa különböző országaiból származó szervezettel áll kapcsolatban, akik – Európai Uniós támogatásoknak köszönhetően – ingyenes programokat biztosítanak magyar fiataloknak is. A különböző típusú projektek résztvevői gyakorlatilag költségek nélkül vehetnek részt a programokban, az utazást, szállást, étkezést a fogadó fél fizeti.

Adatbázisunkba való jelentkezés feltételei:

  • 18 és 30 év közötti életkor
  • Társalgási szintű angol nyelvtudás (minimum B1-es szint)
  • Magyarországon bejelentett lakcím
  • Érdeklődés nemzetközi ifjúsági projektek iránt

Hogy tudsz részt venni a programban

  1. Honlapunkon (http://kreateam-ngo.org) keresd a „VILÁGJÁRÓ TÍPUS VAGY?” felhívást
  2. Töltsd ki az oldalon található adatlapot és küld el.
  3. Visszajelzésként felvesszük veled a kapcsolatot a megadott e-mail címen, további tájékoztatást is kapsz a lehetőségekről.
  4. Ha találunk Neked megfelelő programot jelentkezünk, és elkezdődhet a szervezkedés…

Letölthető dokumentum

vilagjaro_kreateam

Egyesületünk, mint hazai mentor fog részt venni a programban, ami azt jelenti, hogy Neked, mint utazónak, résztvevőnek a biztos itthoni hátteret mi adjuk, bármi problémád, kérdéses adódik az utazás előtt, alatt, vagy után munkatársaink segíteni fognak megoldani azt…

Várjuk jelentkezésedet, utazz, tanulj, tapasztalj, használd ki az Unió által kínált lehetőségeket.
„Biztos háttérrel a nagyvilágban – velünk bátran belevághatsz!”

A programban résztvevőkkel a konkrét utazás megszervezése előtt együttműködési megállapodást kötünk, amelyben mind a Kreateam Egyesület, mind a résztvevő fiatal jogait és kötelességeit rögzítjük – ezzel is erősítve az itthoni mentori háttért és a biztonságos külföldi tartózkodást.

További információ:
hello@kreateam-ngo.org
+36-70-341-5702