palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Karácsonyi rajz és mesepályázat

Álmodoztál már egy olyan Karácsonyról, ami a valóságban még nem történt meg veled? Szeretnél egy olyan meghökkentő és varázslatos világba csöppenni a Nagy ünnepen, amit csak álmaidban láttál? Most lehetőséged van rá! Engedd szabadjára a fantáziádat és meséld el nekünk, milyen Karácsonyról álmodsz. Vannak-e benne rejtélyes mesefigurák, érdekes és varázslatos történések, szárnyalj a képzeleteddel, mert a mesékben bármi megtörténhet. Ha kész vagy a történettel, rajzold is le a mesében szereplő figurákat.


Pályázat kiírása

3 korosztályban indítja a Kölyökbirodalom családi oldal a mese+rajz (illusztrátor) pályázatot:

  •     3-5 éves korosztály (itt természetesen nem a gyermek, hanem az anyu vagy apu fog segíteni a mese leírásában, de nem a kitalálásában) – a rajzot, azonban a gyermektől várjuk
  •     6-8 évesek (ha még nem tud írni a gyermek, természetesen itt is elfogadjuk, ha a szülő írja le, de nagyon fontos, hogy a történetet a gyermek találja ki és nem a szülő!!!) A rajzot a gyermek rajzolja le.
  •     9-12 évesek

Beküldéssel kapcsolatos szükséges információk:

  •     Kérjük a rajzokat jpg file-ban (640*480), a mesét egy word file-ban küldjétek be nekünk az info@kolyokbirodalom.hu e-mail címre a név és kor feltüntetésével – Facebook oldalunkra lesznek érkezés szerint feltöltve a mesék/rajzok: www.facebook.com/kolyokbirodalom
  •     az eredeti rajzot és mesét a kiállításhoz: 1182 Bp. Alacskai út 24. Kiddy World Kft. címére kérjük elküldeni. A rajz hátoldalára írjátok rá a gyermek nevét és korát, valamint a szülő elérhetőségét (e-mail és telefon)
  •     a rajz elküldésével egyidejűleg elismered, hogy az gyermeked munkája és beleegyezel abba, hogy December 08-án kiállítsuk azt a név feltüntetésével
  •     egy gyermek max. 2 mesét/rajzot küldhet be
  •     az óvodák/iskolák egyszerre is elküldhetitek a rajzokat, csak a név és az adatok ne maradjanak le, valamint ne ragasszák fel semmire az alkotásokat!

Beküldési határidő: 2012. november 30.
Eredményhírdetés: 2012. december 4.

Ünnepélyes díjátadó és egész napos családi program: December 08-án, szombaton – ahol az összes rajzot/írást ki fogjuk állítani. (a részletes programterv később fog felkerülni)

Nyeremények:

A nyereményeket folyamatosan fogjuk a pályázat ideje alatt feltölteni. Előzetesen: Bringó Hintó családi jegyek, Fővárosi Állatkert Játszóháza belépők, ruhavásárlási utalványok, gyermek és családi fotósorozat, szülinapi ünnepi helyszín, és még rengeteg minden:)

A nyerteseket e-mailben értesítjük és a Facebook oldalunkon is közzé tesszük.

A kiíráshoz az illusztrációt készítette: Lidia Steiner. Facebook oldala megtekinthető: ITT

Ezen a linken is elérhető a teljes kiírás: http://www.kolyokbirodalom.hu/karacsonyi-varazslat-mese-es-rajzpalyazat-a-kolyokbirodalommal/

Noivalto-Fesztival_2023