palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Karbantartási Diploma Díj pályázat

A Magyar Ipari Karbantartók Szervezete diplomaterv pályázatot hirdet KARBANTARTÁSI DIPLOMA DÍJ elnyerésére, 200 ezer forintos összdíjazással.


A díj adományozásának célja a kiemelkedő színvonalú Karbantartási témában – illetve annak interdiszciplináris területein – született diplomatervek elismerésével a pályakezdő fiatal mérnökök szakmai közösségbe illeszkedésének elősegítése. A pályázaton minden olyan diplomamunka részt vehet, ami kapcsolódik a Karbantartáshoz, saját kreatív munkájának hozzáadásával létrehozott, műszaki alkotást vagy eljárást és eredményét bemutató mű, ami ezen oktatási tanévben a született.

A nyertes pályázók díszoklevélben és pályázati díjban részesülnek.

A kiírók éves 200.000 Ft-os díjalapot hoznak létre, amiből a legjobbnak ítélt pályamunkákat ismerik el. A pályázatok értékelését a MIKSZ által létrehozott bírálóbizottság végzi. A díjakat az oklevéllel együtt, a diplomaosztó ünnepség keretében kívánják átadni.

Amennyiben a szakdolgozat nem magyar vagy angol nyelvű, úgy magyar nyelvű összefoglalót kérnek.

A pályázathoz szükséges mellékletek:

  • Diplomaterv pályázat jelentkezési lap
  • Diplomamunka
  • Egy oldalas összefoglaló a diplomamunkáról
  • Szakmai önéletrajz

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. május 30.

A pályázat benyújtása: Postai úton a Magyar Ipari Karbantartók Szervezete, 2824 Várgesztes, Vadászdomb u. 26., vagy elektronikus úton az info@miksz.org e-mail címre.