palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Karvezetőt keres a Budapest Show kórus

budapest showkórusKarvezetőt keres Magyarország első show kórusa a 2016/2017-es évadra. Az ideiglenes karvezető feladata, hogy zeneileg felkészítse a kórust saját szervezésű koncertjeire, illetve egyéb fellépésekre, projektekre.

A Kórusról

A Budapest Show Kórus 2008-ban alakult, azzal a céllal, hogy megteremtsen hazánkban egy addig nem ismert műfajt. A show kórus műfaj jellemzője, hogy a sokszínű könnyűzenei repertoárt táncos koreográfiával színesítik a színpadon. Előadásmódja lehet acapella vagy zenekaros is. Ennek a szórakoztató műfajnak első képviselője a Budapest Show Kórus immáron 8 éve.

2008 óta számos megtisztelő felkérésnek tett eleget: többek között a 2015-ös Milánói Világkiállításon is képviselte hazánkat, de több kisebb fesztiválon, vásáron és vállalati rendezvényen mutatták be változatos repertoárjukat a fővárosban és vidéken is. Műfaji adottságukból kifolyólag több izgalmas projektben vehettek részt. Szerepeltek reklámfilmben, és több zenekar is felkérte őket vokálozni dalaihoz (The Biebers, Soeri és Poolek, Organism, Leander Rising). Többször jelentek meg televíziós műsorokban is. Saját szervezésű koncertjeiken pedig mindig egy-egy téma köré csoportosítják dalaikat.

A kórusról számos videó és hanganyag készült, amely megtalálható a legnépszerűbb videómegosztó portálokon:

Youtube

Soundcloud

Akit keresnek

  • Dinamikus, kitartó, zeneileg képzett és nyitott a könnyűzenei stílusra
  • Szeret és képes csapatban dolgozni
  • Előnyt jelent a karvezetői múlt, illetve könnyűzenében való jártasság

Amit kínálnak

  • Sikeres és lelkes csapat
  • Fellépési lehetőségek
  • Közreműködés zenei projektekben
  • Havi tiszteletdíj

Ha felkeltették érdeklődésedet, önéletrajzodat és motivációs leveledet várják az info@bsk.hu e-mail címen, illetve kérdés esetén is ide tudsz írni.

Honlap: Budapest Show Kórus