palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Káva Kulturális Műhely arculattervezési pályázat

A Káva Kulturális Műhely, amely 20 éve Magyarország és a régió egyik legjelentősebb színházi nevelési társulata, arculattervezési pályázatot hirdet! Keressük azt az új arculatot, ami egyszerre tükrözi tapasztalattal teli múltunkat és folyamatos megújulásunkat, kihívás-keresésünket. Az új arculat több évadon át meghatározó eleme lesz megjelenésünknek.

A Káva magas szakmai színvonalon, elismerten működő, hazai és nemzetközi programokat bonyolító független színházi és drámapedagógiai műhely. Fő tevékenységünk komplex színházi nevelési előadások rendszeres megvalósítása általános és középiskolai csoportoknak, ugyanakkor elkötelezettek vagyunk drámaprogramok és hosszabb távú drámaprojektek megvalósításában is.
Az ország különböző pontjain főként 7-18 éves, sok esetben hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok csoportjaival dolgozunk, de kísérleti előadásokat felnőttek számára is létrehozunk. Programjaink során magas esztétikai minőségre és a tanulási formák komplex alkalmazására törekszünk. Tevékenységünket A Részvevő Színháza elnevezésbe sűrítjük.

További információ: honlapunkon // Facebook oldalunkon // Youtube csatornánkon

Az arculattal szembeni részletes elvárásokat a kreatív terv tartalmazza, amely a honlapunkról (bemutatkozás alá görgetve) letölthető titoktartási nyilatkozat aláírt és beszkennelt változatának kavaszinhaz@gmail.com címre történő elküldésével igényelhető.

Díjazás:

A beérkezett pályaműveket a Káva társulatának tagjai és meghívott szakemberek bírálják el.

  1. helyezett:  70 000 Ft + Áfa egyszeri díj, valamint 255 000 Ft + Áfa értékben szerződés kötése a nagyarculat kidolgozására. Ezen felül további megállapodás alapján lehetőséget kaphat  az évad során egyéb grafikai anyagok fejlesztésére külön szerződés keretében. (Minden kifizetés számla ellenében történik.)
  1. helyezett: 4 db tiszteletjegy Lady Lear című, felnőtteknek szóló interaktív színházi előadásunkra és egy, a pályázó által választott osztály térítésmentes látogatása a Káva egyik diákoknak szóló előadásán (a Káva aktuális előadásaiból és az ajánlott korosztályokból választva, a Káva szervezőjével előre egyeztetett időpontban).
  1. helyezett: 2 db tiszteletjegy Lady Lear című, felnőtteknek szóló interaktív színházi előadásunkra.

Ütemezés:

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 15. éjfél

Eredményhirdetés: 2017. szeptember 30.

Követelmények:

  • Online (weblap, social media, hirdetési felületek, blog, vlog) és offline (leporelló, plakát) felületeken is használható legyen.
  • Több projektmutációra is alkalmas legyen.

Pályázat elemei:

Elsődleges logó // Logó mutációk (1 szín, egyszerűsített logó, fekete-fehér, inverz, logó szlogennel) // Brand színek (elsődleges, másodlagos ) // Fontok // tipográfiai és egyéb szabályok // felületek, minták // max. 3000 leütés hosszú szöveges koncepció

A fenti anyagokat arculati kézikönyvként pdf formátumban várjuk a kavaszinhaz@gmail.com címre. (A gmail-es cím reméljük, hogy könnyíti a nagyobb méretű fájlok átküldését.)

Egyéb információk:

Egy pályázó maximum 3 db pályaművet adhat be, de minden pályamű külön értékelés alá esik. Pályaművenként 1 darab PDF formátumú, a teljes tervcsomagot tartalmazó, “mini arculati kézikönyv” dokumentum adandó be. Az 1. helyezett pályázó vállalja, hogy a Kávával szerződést köt, melynek keretében egy módosítási kört vállal és kidolgozza a további elemeket is tartalmazó nagyarculatot (hírlevél template, névjegykártya, leaflet template, prezentáció template).

A szerződés teljesítésének határideje legkésőbb 2017. október 31.

A Káva a pályázókat e-mailben is értesíti. A Káva fenntartja magának a jogot, hogy abban az esetben, ha a beérkezett pályaművek egyikét sem tartja megfelelőnek, a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.

A Pályázó felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályázati anyag teljes egészében saját alkotása, amellyel semmilyen szerzői és egyéb jogot nem sért, továbbá kijelenti, hogy bármilyen, esetleges jogsértésből adódó kárért felel. A feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelen, amennyiben pedig az eredményhirdetés után derül fény a jogsértésre, a Pályázó köteles a megbízási díjat visszaszolgáltatni.

A fenti díjazásért a nyertes pályamű felhasználási jogát tér- és időbeli korlátozások nélkül átadja a Káva Kulturális Műhely Egyesület részére.

A nem nyertes pályázati tervek pénz díjazásban nem részesülnek. A Káva Kulturális Műhely Egyesület kijelenti, hogy a nem nyertes terveket nem használja fel semmilyen formában. A pályázati döntés ellen jogorvoslatnak nincs helye.