palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Képköznapok 2012 filmes pályázat

Az idei a kilencedik lösz. Ha táboroztál már velünk tudod, hogy újra itt a helyed, de szólhatsz azoknak is, akik nem ismerik Dunaszekcső lankáit. Ha pedig még nem jártál erre, eljött az időd.

 

 

Nincs más dolgod, mint leírni a filmötleted, szervezni egy stábot (lehet akár egy személyes is), kitölteni a jelentkezési lapot és elküldeni a controlstudio@gmail.com címre. A tábordíj 26.000 Ft/fő. 

Ha határon túli magyar vagy ingyenes részvételt biztosítunk.

Csatlakozz a Képköznapok facebook csoporthoz, itt folyamatosan követheted a fejleményeket. Segítséget kérhetsz, megoszthatod korábbi munkáidat, filmötleted, akár még stábot is toborozhatsz, forgatási helyszínekről informálódhatsz stb.

Idén is lehetőséget adunk egy stábnak, hogy super-8-ra forgathasson, melyhez technikai felszerelést és szakmai segítségnyújtást is biztosítunk. Ha szeretnél szuper 8-ra forgatni jelöld a jelentkezési lapon. (További információ: Arató Péter, E-mail: aratopepe@gmail.com, Telefon: 20/349-7517)

A tábor kapacitása véges, amennyiben a jelentkezők száma nem teszi lehetővé, hogy mindenkit fogadjunk, abban az esetben a beérkezett filmötletek alapján választjuk ki a résztvevőeket.

Az elkészült filmeket a tábor zárónapján be is mutatjuk a közönségnek. A vetítést követően a munkákat szakmai zsűri értékeli.

Jelentkezz június 15-ig!

WeB: www.kepkoznapok.blogspot.com