palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Képregénypályázat

avanaAz AVANA Egyesület pályázatot hirdet képregények létrehozására. A pályázaton, minden olyan alkotó részt vehet, aki e művészeti területen pályakezdőnek számít.

Az alkotóknak szabadon választott technikával min. 2 – max. 8 oldal terjedelemben sci-fi vagy fantasy témájú képregényt kell készíteniük. A művek készülhetnek egyéni ötletből vagy más szerző írása alapján – ebben az esetben kérjük mellékelni az eredeti mű írójának írásos hozzájárulását, amelyben lemond a szerzői jogdíjról és engedélyezi művének képregénybe való átültetését.

Egy pályázó egy művel pályázhat.
A pályázatok beadási határideje: 2010. július 5.
A pályaműveket elektronikus formában kérjük benyújtani, PDF formátumban, A3-as lapméretre generálva.
A pályaműveket a csuporbela @ gmail.com e-mail címre várjuk. Az e-mailban kérjük megadni a pályázó nevét, és elérhetőségeit: e-mail, telefon.

A legsikerültebb alkotásokat, az Avana Egyesület háromtagú zsűri véleménye alapján díjazza.
Eredményhirdetés és díjkiosztás: HUNGAROCON Országos Sci-fi Találkozó, 2010

A képregények megtekinthetők 2010. július 10-31 között a HUNGAROCON helyszínén szervezett kiállításon, illetve folyamatosan az Egyesület honapján – http://www.avana.hu/kepregenypalyazat URL-en.

A pályázó a pályázat beadásával hozzájárul ahhoz, hogy műve megjelenhet az Avana Egyesület kiadványaiban: az Új Galaxisban, és az Avana Arcképcsarnokban. Vállalja továbbá, hogy a beküldött alkotásokat az eredményhirdetésig más pályázatra illetve publikálásra nem nyújtja be, ill. interneten sem jelenteti meg.

Amennyiben az Egyesület a pályázó művét publikálja, másodközléshez, ill. az interneten való megjelenéshez az Egyesület jóváhagyását kéri.

Forrás: http://www.avana.hu/