palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Képzési támogatás szociálisan rászorultak számára

A Mandala Oktatási Központ pályázatot hirdet szociálisan rászorulók képzésének támogatására. A programban 3 hallgató képzését 100%-osan (2 fő a Transzperszonális művészeti- pszichoszintézis terapeuta, 1 fő pedig az Innovatív parapszichológus képzésben), 8 hallgatóét pedig 50%-osan finanszírozza (4-4 hallgató tanulásának támogatása képzésenként) a központ.

A pályázat címe: Képzési támogatás szociálisan rászorultak számára

Pályázat kiíró neve: Mandala Szinkron Oktatási Központ Nonprofit Közhasznú Kft.

Pályázat szövege: A Mandala Oktatási Központ pályázatot hirdet szociálisan rászorulók képzésének támogatására. A programban 3 hallgató képzését 100%-osan (2 fő a Transzperszonális művészeti- pszichoszintézis terapeuta, 1 fő pedig az Innovatív parapszichológus képzésben), 8 hallgatóét pedig 50%-osan finanszírozzuk (4-4 hallgató tanulásának támogatása képzésenként).

A pályázatok elbírálásában a szociális rászorultság mértéke alapján döntenek.

A pályázatokat a mandalaoktatas@gmail.com e-mail címre várjuk.

Beküldési határidő: 2014. január 25.

Kihirdetés időpontja: 2014. február 01.

Képzés indulásának napja: 2014. február 08.

Letölthető dokumentum

Mandala -Pályázati adatlap

A Mandala Oktatási Központ egyedülálló módon vonja össze a keleti bölcseletet a nyugati természettudományokkal. Az iskola a keleti filozófiák, a valláslélektan, a thanatológia, az addiktológia, a meditatív módszerek (melyek a módosult tudatállapotok elérésére szolgálnak), a légzéstechnikák és más alternatív terápiás eljárások mentén tanítja a tanulóit.

A kurzusok gyakorlat orientáltak.

A képzéseinkről még többet olvashatnak honlapunkon: http://www.mandalaoktatas.hu/