palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

KÉPZŐ művészeti pályázat

A Diákhitel Központ Zrt. idén is meghirdeti képzőművészeti pályázatát, melynek témája „Hogyan segíthető elő a fogyatékkal élők társadalmi elfogadottsága és az esélyegyenlőség megteremtése?”

A pályázat témája: „Hogyan segíthető elő a hátránnyal, fogyatékkal élők társadalmi elfogadottsága, felzárkóztatása, az esélyegyenlőség megteremtése?

A válogatás módja
A beküldött pályaművekből szakmai előzsűrizést követően a pályázat fővédnöke válogatják ki a díjnyertes, illetve a kiállításra kerülő alkotásokat.

A pályaművek beadási határideje: 2016. november 15. éjfél

Pályázati feltételek

  • A pályázaton indulhat mindenki, aki magyarországi középfokú vagy felsőoktatási intézmény tanulói/hallgatói jogviszonnyal (érvényes diákigazolvánnyal) rendelkező hallgatója.
  • A pályázat egy kategóriában kezeli a festészeti (olaj, tempera, gouache, akril stb. technikákkal készített alkotások), a grafikai (sokszorosított vagy egyedi grafika, ide értve a számítógépes alapú képzőművészeti technikák) és a fotóművészeti (analóg vagy digitális) technikával készült műalkotásokat.
  • Egy pályázó maximum három pályaművel pályázhat. A pályázatban sorozattal nem lehet pályázni.
  • A pályázatra kizárólag 2 évnél nem korábban készült és más, a Diákhitel Központ Zrt. által hirdetett pályázaton még nem indult műalkotásokkal lehet pályázni.
  • A pályázatban méretbeli megkötés nincs, de kizárólag a fenti műfajokban fogadunk el pályamunkákat.

A pályázat beadásának módja
Pályázni kizárólag a pályázati segédletben foglaltaknak megfelelő, egyértelmű adatokkal ellátott emailben lehet, a pályaművekről készült fotók elektronikus beküldésével. (A lehetőség szerint jó minőségű, színhelyes fotók, reprodukciók minimális felbontása 72 dpi, minimális mérete 200 KByte legyen.)

A jelentkezéseket az alábbi e-mail címre lehet beküldeni: kepzo@diakhitel.hu

A pályázat díjazása

  • MacBook Air 13″ 128GB
  • iPad Pro 13″ 128 GB
  • iPhone 6s 32 GB

További 17 kiválasztott pályamű kiállításon vesz részt, illetve megjelennek a kiállítási katalógusban.

Egyéb tudnivalók: Az előzsűrizésre 2016. november 16-át követően kerül sor

Letölthető dokumentumok

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: kepzo@diakhitel.hu ; +36 1 464 39 40