palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Keressük Budapest legszebb pontját

shotfromu pályázatSzállodák, vendéglátóhelyek, utcai kioszkok, múzeumok, üzletek jelentkezését várjuk, hogy kiválaszthassuk Budapest legszebb pontját. Egy magyar szabadalom alapján létrehozott, turisztikai látványosságoknál alkalmazható fényképező-hálózat első pontjának helyszínére várjuk a pályázók jelentkezését.


A jelentkezések határideje: 2011. április 15.

A shotfromU rendszerrel a turisták olyan nagy felbontású fényképeket tudnak készíteni a mobiltelefonjuk segítségével, amin az idegenforgalmi látványosságon kívül saját maguk is szerepelnek. A pályázóknak egy kisméretű doboz elhelyezését kell biztosítaniuk olyan ponton, aminek közelében gyakran készítenek fényképet a turisták. Ezen kívül elektromos hálózati csatlakozásnak is folyamatosan rendelkezésre kell állnia a helyszínen.

A rendszer egy kiegészítő elemével a fotókból a helyszínen képeslapot is lehet nyomtatni, ennek üzemeltetésére is jelentkezhetnek a pályázók.

A pályázat beadásakor a következő adatokat várjuk:

  • a pályázó cég vagy személy neve, telefonos elérhetősége
  • a helyszín pontos megjelölése
  • milyen idegenforgalmi nevezetességről lehet fényképet készíteni a helyszínről
  • a shotfromU doboz elhelyezésére szolgáló épület vagy objektum megjelölése (ennek a pályázó tulajdonában vagy bérleményében kell lenni)
  • van-e a helyszínen internet csatlakozási lehetőség
  • vállalják-e a levelezőlap nyomtatási rendszer üzemeltetését (számítógép és minimális számítástechnikai ismeret szükséges hozzá)

A pályázat győztesét a shotfromU hálózat üzemeltetőiből álló zsűri választja ki. A győztes helyszínen a nyári idegenforgalmi szezon kezdetére a shotfromU szakemberei telepítik a rendszert.

A győztes pályázó nyilvánosságot kap a shotfromU weboldalán, az idegenforgalmi információs pontokon, szállodákban és városnéző buszokon terjesztett ismertetőn és az első shotfromU pont átadásáról szóló nyomtatott és online sajtómegjelenésekben.

Amennyiben a kiválasztott pályázó vállalja a levelezőlap nyomtatási rendszer üzemeltetését, akkor az ebből származó bevétel egy része, külön megállapodás alapján, a pályázót illeti.

A pályázatokat email-ben várjuk a palyazat@shotfromu.com címre.

Pályázzon a shotfromU rendszer első helyszínére és legyen az Öné Budapest legszebb pontja!

Forrás: http://www.shotfromu.com/