palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kiállítási lehetőség a Medence csoport projekt-terében!

Művészek, designerek jelentkezzetek, itt a kiállítási alkalom!  Van még szabad kapacitás a Medence Csoport Pipa utcai projekt-terében, amit szívesen felajánlanak művészeti és kreatív kiállítások, események befogadására.

A MEDENCE SZALON, MINT RENDEZVÉNY-HELYSZÍN
A Medence Szalon & Concept Store egy rugalmasan működő, közös alkotótér és platform, amely kortárs művészeti és design projekteknek, a kreatív upcycling népszerűsítésének, művészeti kutatómunkának biztosít helyszínt.

A Medence Szalon a belvárosban, a Nagyvásárcsarnok oldalában, a Pipa utcában található utcáról nyíló helység. A kiállítótér a bejárati szélfogótól balra, azaz észak felé nyílik.

A kiállításra, rendezvényre használható tér alapterülete 5,7 m x 10,5 m, keleti (hosszú) oldalon két ablakkal az utcára. Belmagassága 5 m, alapterülete 60 m². A padlózat fonott bambuszparkettával burkolt, a falak fehérre vannak festve. A térben elektromos áram, 10 db 70W fém halogén izzós világítótest adta alap teremvilágítás, 14 db. 300W PAR 64 reflektor, és kiegészítő fényforrásokkal felszerelt világítórendszer, képfüggesztésre használható sínrendszer található.

Medence Concept Store – 1093 Bp. Pipa utca 4.

A kiállítótér nyitva: hétköznap 10-18h

Bővebb információ:

Garai Mixi, 06703685174, info@medencecsoport.hu