palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kínai utazás gyermekeknek pályázat

Kínai utazás pályázatNyári kínai utazás lehetőségére hirdet pályázatot sportban vagy művészetben tehetséges gyermekek és gyermekcsoportok számára a Panda Nemzetközi Gyermek Alapítvány. Az utazásokat alapítványunk szervezi a Kínai Soong Ching Ling Alapítvánnyal és a Shanghai Soong Ching Ling Alapítvánnyal együttműködve.

Az indulás indőpontjai: 2011. július elején és végén.

Úti célok: Peking és környéke (10 nap), valamint Sanghaj és környéke (7 nap).

Részvételi költség: fejenként 90 ezer forint tartózkodási hozzájárulás + retúr repülőjegy.

A kinttartózkodás költségeit a kínai fogadó fél állja, viszonzásul a Panda alapítvány a kínai cseredelegációkat látja vendégül Magyarországon. A magyar csoportok nonprofit fellépéseken vesznek részt Kínában, főleg gyermekközönség előtt, és a helyi nevezetességekkel, valamint iskolákkal, gyermek szabadidős intézményekkel ismerkednek. Az utazók Kínában teljes ellátást kapnak (egy angolul és/vagy kínaiul beszélő magyar kísérőt, egy angolul beszélő kínai kísérőt, jó minőségű kollégiumi vagy szállodai elhelyezést, napi háromszori bőséges étkezést, légkondicionált külön autóbuszt, programokat, belépőket).

Az érdeklődők meghívást kapnak alapítványunk 2010. novemberében tartandó tájékoztatójára, ahol korábbi kulturális gyermekdelegációink útifilmjeiből, valamint praktikus információkból kapnak ízelítőt. A pályázók műsorszámait decemberi válogatónkon tekinti meg a zsüri. A döntés véglegesítésére 2011. januárjában kerül sor, ami után 2011. tavaszán a leendő utazók további felkészítő találkozókon vehetnek részt. (Az alapítvány rendezvényei mindenki számára nyitottak és ingyenesek.)

Pályázati feltételek:

  1. Korhatár: A csoport gyermektagjai azok lehetnek, akik 2010-ben betöltik a 9. életévüket, illetve akik 2011-ben még nem 18 évesek, és magyar állampolgárok. A csoporttal utazó saját felkészítő tanár, illetve kísérő felnőtt tekintetében korhatár nincs.
  2. Létszám: A pályázat egyéni és csoportos is lehet. Utóbbi esetben kísérő felnőttel együtt legfeljebb 16-30 fős csoportok jelentkezését várjuk. A kísérő felnőttek, beleértve a csoporttal utazó felkészítő tanárokat is, 1-8 fő között lehetnek. Az alapítvány által biztosított 2 fő kísérőt nem számítjuk a létszámba.
  3. Műsorszám: Legalább 5 perces, színpadon bemutatható produkció, ami nyelvtudás nélkül is megérthető. Lehet tánc, hangszeres műsorszám, bűvészkedés, pantomim, báb, torna, bohócjelenet, zsonglőrszám, stb. Kivételt képez a zongora és minden olyan produkció, amelynek felszerelése nem, vagy nehezen szállítható. Előny, ha a pályázók több műsorszámot is felvonultatnak.
  4. Bemutatkozó levél: Kérjük leírni a pályázó egyén vagy csoport pontos nevét, működési helyét, levelezési címét, telefonszámát, ha van e-mail címét, a kapcsolattartó nevét, mobiltelefon számát, valamint, hogy milyen műsorszámmal szerepelne Kínában, és eddig elért eredményeit. A bemutatkozó levél postán, faxon vagy e-mailben egyaránt elküldhető.
  5. Jelentkezési határidő: 2010. október 15. péntek, illetve legkésőbb a tájékoztató rendezvényünkön.

Levélcím: Panda Nemzetközi Gyermek Alapítvány, Budapest 1202 Marót u. 30.
Telefon/fax: 1-285-1097, (20)-951-4129 Kartali Zsuzsanna
E-mail: soong@freestart.hu
Web: http://www.panda-alapitvany.sokoldal.hu/

Forrás: http://www.panda-alapitvany.sokoldal.hu/