palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Knorr-Bremse vasúti fotópályázat

A Knorr-Bremse Hungária Kft. vasúti fotópályázatot hirdet.

A pályázat fődíja: A 15 legjobbnak ítélt fénykép készítője 2013. november 11-én részt vehet másodmagával egy vacsorával egybekötött utazáson a MÁV Nosztalgia Kft. „Márton-napi Gyertyafény Expessz” vacsoravonatán.

A pályázat témája: A vasúti közlekedés világa, vasúti járművek, a vasúti közlekedés eszközei.

A fényképeket 2013. szeptember 30-ig, előzetes rövid regisztrációt követően lehet feltölteni. Amennyiben további kérdése, észrevétele van, forduljon hozzánk bizalommal!

A pályázat kiírója: Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Korlátolt Felelősségű Társaság

Témakör: A vasúti közlekedés világa, vasúti járművek, a vasúti közlekedés eszközei.

Részvételi feltételek:

 

A pályázat két kategóriában kerül meghirdetésre. A nyílt pályázaton bárki, foglalkozástól, életkortól, lakóhelytől függetlenül részt vehet. A Knorr-Bremse alkalmazottainak kiírt pályázatra az érvényes belépőkártyával rendelkező dolgozók nevezhetnek kártyaszámuk regisztráció során történő megadásával. A részvétel elengedhetetlen feltétele a www.knorr-bremse-fotopalyazat.com honlapon történő regisztráció és a pályázat feltételeinek elfogadása. A pályázaton részt vevő a honlapon történő regisztrációval feltétel nélküli hozzájárulását adja ahhoz, hogy a pályázat rendezője a beküldött képekkel kapcsolatban, valamennyi szerzői jogi jogosítványát, külön díjazás nélkül gyakorolhassa, azonban köteles a szerző nevének feltüntetésére. A regisztráció azt igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a kiírás feltételeit, a beküldött felvételek a pályázó saját felvételei, ezért korlátozás nélkül, szabadon rendelkezik azok valamennyi szerzői jogi feltételével. A pályázó, a regisztrációval elismeri, hogy a fenti nyilatkozataival ellentétes helyzet esetén, bármely személyiségi és szerzői jogi jogsértésért helytáll, azzal kapcsolatos eljárási kötelmeket és anyagi felelősséget kizárólagosan viseli.

Egy pályázó maximum 5 db fényképet tölthet fel. Fájl formátum JPG, a képfájlok elnevezése tetszés szerinti lehet, minimum 2, maximum 40 karakterrel. Az eredeti fotók minimális felbontása 6MP. A feltölthető fájlok maximális mérete egyenként 6MB. A feltöltött képek felbontása a hosszabbik oldalon minimum 1200 pixel. A beküldött képek az alapvető képjavítást meghaladóan (kontraszt, telítettség, fényerő, gradációs görbe, színegyensúly stb.) nem manipulálhatók. Vágás engedélyezett!

A képek feltöltésének határideje: 2013. szeptember 30. éjfél

A pályázat elbírálása: A bírálatot a pályázat rendezője által felkért szakmai zsűri végzi. A zsűri által felállított sorrend alapján a pályázat rendezője 10 képet díjaz a nyílt, és 5 képet az alkalmazotti kategóriában.

A pályázat elbírálásának határideje: 2013. október 18.

Információ adás: Fehér Imre HR vezető (imre.feher@knorr-bremse.com)

Forrás: http://knorr-bremse-fotopalyazat.com