palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kolozsvár környéki természetvédelmi projekt logópályázata

Logópályázatot hirdet az Apáthy István Egyesület. Olyan pályamunkákat várunk, amelyek a Kolozsvári Bükk-Malomvölgy (ROSCI0074), Szentiváni rét (ROSCI0356) és a Kis-Szamos (ROSCI0394) közösségi jelentőségű területeken élő 18 védett fajhoz, élőhelyekhez vagy azok valamelyikéhez kapcsolódnak, és kifejezik a természetvédelem, környezettudatosság, a biodiverzitás védelmét célzó közösségi akarat értékeit.

A Babes-Bolyai Tudományegyetem Magyar Biológiai és Ökológiai Intézetének háttérintézményeként működő egyesület egy nemrég megnyert, uniós forrásból támogatott pályázatnak köszönhetően három Kolozs megyei Natura 2000-es terület kezelési tervét készítteti el, és a térség lakói körében a természetvédelem fontosságát tudatosító kampányokat szervez. A projekt címe: A Kolozsvári Bükk-Malomvölgy (ROSCI0074), Szentiváni rét (ROSCI0356) és a Kis-Szamos (ROSCI0394) közösségi jelentőségű területek integrált menedzsmentterveinek kidolgozása. A logót a két és fél éves futamidejű projekt logójaként használjuk majd, tehát megjelenik a weboldalon, valamint a Facebook-oldalon, illetve a hivatalos információs anyagokon is.

A kiválasztott logó készítője 1000 lejes díjat kap.

Beküldési határidő: 2013 szeptember 1.

A logóterveket a natura2000clujkolozsvar@gmail.com címre kell beküldeni. A terv mellékleteként egy rövid szöveges magyarázatot is várunk a tervező részéről.

A 18 fajról bővebben itt lehet tájékozódni.

További információ: Markó Bálint projektmenedzser, 0753-411075
Bakk-Dávid Tímea kommunikációs felelős, 0740-019258 (augusztus 26-tól)

Forrás: Kolozsvár környéki természetvédelmi projekt logópályázata