palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Költözz Egerbe! pályázat

Eger Önkormányzata „Költözz Egerbe!” címmel pályázatot hirdet, melynek nyertesei 2013. július 20-a és augusztus 20-a között, egy hónapig élvezhetik Eger vendégszeretetét. A felhívásra olyan, élményekre és kikapcsolódásra vágyó, kreatív fiatalok (párok, barátok) jelentkezését várják, akik otthonosan mozognak a közösségi médiában, szívesen vezetnek blogot, érdeklődnek a hazai kulturális programok és fesztiválok iránt, és vállalják, hogy egri történeteiket – fényképek és videofelvételek közzétételével, valamint szöveges formában – megosztják az egész országgal.


Ami az élményen túl garantált: a nyertes párnak az egriek 150 000 Ft költőpénzt, szállást, a különböző eseményekre szóló belépőjegyeket, valamint több vacsora meghívást biztosítanak.

Pályázati határidő: 2013. július 5.

Jelentkezés módja: egy 1 perces videoblog feltöltése egy videomegosztóra, majd a link továbbítása egy rövid bemutatkozó levél kíséretében a koltozzegerbe@ph.eger.hu címre. A video témája: „Miért szeretnénk Egerbe költözni?”
A jelentkező párosok személyes meghallgatáson is részt vesznek, Budapesten!

Flóráék tudják, mit csinálsz idén nyáron!
Olvastad az Egri Csillagokat. Osztálykiránduláson végigkullogtál a vár kazamatáin. Azóta legalább egyszer voltál a Szépasszonyvölgyében is. És azt hiszed, már mindent tudsz Egerről.
Hát, Flóráék szerint korántsem…
De ha tényleg érdekel a város, ha fejest ugranál az egri fesztiválhangulatba, ha szívesen blogolsz és otthon vagy a közösségi médiában, ha szeretsz fotózni, videózni, tudsz bulizni, és nincs még programod a nyárra, akkor költözz egy hónapra Egerbe, és Flóráék megmutatják neked, mitől rezeltek be egykor a törökök.
Ami biztos: egy hónapig szállás kettőtöknek, nettó 150.000 forint költőpénz, ingyenes belépők a nyári programokra és meghívás a legjobb éttermekbe.
Fedezd fel, írd meg, fotózd le a várost! Mert Eger a te történeted, ezen a nyáron is!

További információ:

Egri Judit, Ypsylon Média, +36 70 953 0311, egri.judit@ypsylonmedia.hu

Forrás: http://www.egriszin.hu