palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Komárom-Esztergom megye természettudósai plakáttervező pályázat

DINPI pályázatA Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Komárom-Esztergom Megyei Csoportja és a Száz Völgy Természetvédelmi Egyesület a fenti címen pályázatot hirdet a XIV. Tatai Vadlúd Sokadalom alkalmából.

A XV. Tatai Vadlúd Sokadalom plakát tervének elkészítése

A 2015. évi rendezvény témája Komárom-Esztergom megye természettudósainak élete és munkássága. Dr. Skoflek István, Dr. Sághy Antal és Hopp Ferenc a térségben ma folyó természetvédelmi munka megalapozói, szemléletformálás és nevelés terén végzett munkájuk máig meghatározó. A Tatai Vadlúd Sokadalom az ő szellemi örökségük továbbélését szolgálja.

Pályázók köre: 16-99 éves korig

  • A/3-as méret
  • színes vagy fekete-fehér
  • szabadon választott technika és anyaghasználat
  • kézi vagy digitális grafika használata
  • a plakáton megjelenítendő szöveg: „XV. Tatai Vadlúd Sokadalom 2014. november 28. Látogasson el Tatára, a Vadludak városába! Helyszín: a tatai Öreg-tó keleti partján az Építők-parkja mellett a madármegfigyelő toronynál!

Általános tudnivalók:

A pályázatra egy alkotó kizárólag egyetlen, eddig nyomtatásban vagy interneten meg nem jelent alkotással lehet pályázni.

A pályaművekhez kérjük csatolni:

  • név
  • kor/osztály
  • pályázó postacíme, telefonszáma, e-mail címe
  • kiskorú pályázók esetében a felkészítő tanár vagy szülő neve és elérhetőségei

Pályázattal kapcsolatos értesítéseket kizárólag e-mailen küldünk.
A beérkezett alkotásokat nem küldjük vissza.
A pályamű beküldésével úgy tekintjük, hogy a pályázó vagy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez és a mű esetleges kiállításon, honlapokon való megjelenéséhez, illetve ahhoz, hogy a plakátokat felhasználjuk a jövő évi, XV. Tatai Vadlúd Sokadalom hivatalos plakátjának elkészítésekor az alkotók külön hozzájárulása és díjazása nélkül.

Az alkotásokat a zsűri kategóriánként és korosztályonként értékeli és jutalmazza. A legjobb alkotások megtekinthetők lesznek Tatán az Öreg-tónál 2014. november 29-én a XIV. Tatai Vadlúd Sokadalom helyszínén. Mindhárom kategória első három helyezettjét megjelentetjük a dunaipoly.hu weboldalon.

Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2014. november 29-én 11.00 órakor kerül sor Tatán az Öreg-tónál a XIV. Tatai Vadlúd Sokadalom keretében.

A pályázatok benyújtása:

A pályázati anyagokat 2014. november 14-ig postai úton a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság 1525 Budapest, Pf. 86. postacímre vagy az apostoln@dinpi.hu címre kérjük beküldeni.
Kérjük, a borítékra, illetve az e-mail tárgyaként írják rá a pályázat címét.

További információ:
Apostol Nikolett: tel.: 061/391-4638, 06-30/53-193-63, e-mail: apostoln@dinpi.hu