palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kompánia Színház fotópályázat, ‘Élet-csend’ címmel

A Kompánia Színházi társulat nyílt fotópályázatot hirdet a IV. Mezei Mária Emlékhét keretein belül ÉLET-CSEND címmel. „Szép és igaz ez a zajos csend, amiben élek: szebb, igazabb, s hozzám valóbb, mint amit megtalálni hittem.” (Mezei Mária) Hová lett a csend? Felemésztették a városok, a gépek vagy mi magunk? Hol akad egy lélegzetnyi rés, amiben élet rejtőzik? Egy emberben? Színházi előadásban, egy arcban-tekintetben, egy sms-ben vagy facebook üzenetben? A természetben? Növényekben és állatokban? Képekben?


Arra invitáljuk pályázóinkat, hogy értelmezzék szabadon a címet, ne korlát, hanem ugródeszka legyen az „ÉLET-CSEND” cím és Mezei szavai. Az egyéni látásmódok és alkotók érdekelnek minket, mindennemű kor, foglalkozás nélkül. Bármilyen műfajú kép leadható! (doku-fotó, portré, csendélet, grafika, festmény, kollázs, montázs, csendélet stb.)

A pályázati anyagból Molnár Gáspár (HELIKON) és Nyíri Julianna (MOME) választja egy a kiállítási anyagot, mely a budakeszi Erkel Ferenc Művelődési Központban kerül kiállításra, október 16.-tól. Az elkészült anyag további kiállítást tervezzük! (például tavaly 4 országban utaztattuk)

Leadási határidő: október 12. péntek 24.00

Válogatás az elmúlt évek anyagából valamint további információk: www.kompaniastudio.eu

Technikai információk: Személyeként 7 db digitális vagy analóg kép küldhető (rajz vagy egyéb plasztika esetén kérjük eljuttatni a mű jó minőségű állóképes reprodukcióját), sorozatok esetén külön jelöléssel (sorozatok esetén is összesen 7 kép küldhető). A képek minimális hosszabbik oldali felbontása 1500 pixel (ajánlott: 300 dpi), vagy 42 cm.
A képek kiállítás esetén nyomtatásra kerülnek, így kérjük a lehető legjobb minőség eljuttatását.

Beküldési cím: mezeimariaemlekhet@gmail.com
2092 Budakeszi Széchenyi u. 151 Lukács Mihály
További információk: mezeimaria.blog.hu www.kompaniastudio.eu