palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Könyvtervezőt és illusztrátort keresnek könyvtervezéshez!

alma

Az Alapítványi és Magánóvodák Egyesülete könyvtervezőt és illusztrátort keres óvodáskorú gyermekeknek szóló könyv tervezéséhez és illusztrálásához.

A pályázaton résztvevőktől két oldalpár előzetes terveit várjuk, ennek alapján választjuk ki a könyv társalkotóját.

Tematika: Szakemberek által összeállított témáink az élet mindennapjaihoz hozzátartozó ám a mai világban kevésbé előtérbe helyezett értékrendek szociális megvilágításban.

Tervezett megjelenés: 2016. november vége-december eleje

Technikai adatok

  • tervezett méret: 148 X 210 mm (A/5)
  • tervezett kötés: keménytáblás, 4 színnel nyomva
  • tervezett terjedelem: 100 oldal (10 epizód, 10 oldal/epizód szöveg-rajz arányai: 80-20%))

Célcsoport: 2-7 éves gyerekek és szüleik

Könyv bemutatása:

Oktató és nevelő célzatú mesekönyv sorozat

Az Alapítványi és Magánóvoda Egyesülete által kiadásra kerülő mesekönyv, mely a mesék által tanítja meg a szülőkön keresztül azokat az illem és etikett szabályokat, ami(k) a mindennapi élet elengedhetetlen részét képzik, azonban napjainkban egyre inkább feledésbe merülnek.

Pályázati feltételek:

Két tervezett oldalpárt pdf formátumban várjuk 2016. szeptember 2-ig az info@almaegyesulet.hu címre mesekönyv tárgy megnevezésével.

A könyvtervező és az illusztrátor lehet két személy is, de a pályázati anyagot ebben az esetben is egységesen kezeljük.

A pályázók közül választjuk ki a kötet tervezőjét, akivel tárgyalást követően szerződést kötünk. Ha nem sikerül megegyeznünk, a második legjobbnak ítélt pályázóval kezdünk tárgyalásokat. A pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük.

A pályázatban feldolgozandó téma:

Óvodai környezetben 3-4 karakter (kisfiú és lány vegyesen) megszemélyesítésével bemutatni alapvető etikett és protokoll szokásokat (pl. előzékenység, udvariasság, illedelmesség…stb.)

Az info@almaegyesulet.hu email címre küldjön érdeklődést és visszaküldünk egy minta fejezetet. Az adott fejezetet a mesekönyv nem fogja tartalmazni, pusztán mintaként szerepel a pályázatok elbírálása végett.

Pályázati elbírálás ideje: 2016. szeptember 5.

Megjegyzés:

  • Értesíteni csak azt a pályázót fogjuk, akivel szerződést kötünk.
  • A tervekért az Alapítványi és Magánóvodák Egyesülete vázlatdíjat nem fizet, csak a nyertes pályázónak ad térítési támogatást.
  • Kérjük feltüntetni fizetési igényüket az alábbiak figyelembevételével: 10 epizód , ahol egy epizód terjedelme 10 oldal A/5 méretben (80-20%-os arányban a szöveg-rajz oldalanként)