palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kortárs irodalmi alkotások pályázata

Cédrus Művészeti Alapítvány pályázatokA Cédrus Művészeti Alapítvány (Budapest) nyílt pályázatot hirdet szépirodalmi alkotások (versek, novellák, elbeszélések, kisregények, drámák, mesék, esszék, tanulmányok, kritikák, interjúk, naplók, vallomások, dokumentum-összeállítások stb.) létrehozására vagy idegen nyelvből fordítására. Alkotói elgondolásokat is fogadunk. Ezek megvalósítását és a beküldött művek javának közzétételét az alapítvány az általa kiadott Napút folyóirat 2012-2013. évi évfolyamában pályázati alapból ösztönzi.


A folyóirat arculatához illő, megfelelő esztétikai értéket képviselő, nyomtatásban közzé nem tett eredeti alkotásokat várunk. Bemutatkozó levelet és a pályamunkák esetleges megelőző elektronikus közzétételéről tájékoztatást kérünk.

Kérjük, a pályázatban szerepeljen telefonszáma, postai címe (ha van, akkor email-címe is).

Az alkotások beadása (elektronikus vagy gépelt változatban) 2011. november 1-jéig folyamatos.
A könyvnyi terjedelmű pályamunkákat lehetőségei szerint a Napkút Kiadó gondozza.
Az alapítvány év végén nívódíjat ad a legjobb munká(k)ra.
Eredményhirdetés: 2012 eleje.

A pályázathoz jelentkezési lap nem tartozik, nevezési díj nincsen. Megkötés nélkül bárki pályázhat, aki magyar nyelven alkot, magyarországiak és határon túliak egyaránt. Egy pályázó több munkával is jelentkezhet, akár több műfajban is. Terjedelmi korlát nincs.

A pályamunkákat személyesen a kiadóban, elektronikus úton (napkut@gmail.com) vagy postán fogadjuk (cím: Budapest, 1014, Szentháromság tér.6. mfsz. 29.).

Forrás: http://www.napkut.hu/