palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Közlekedési partnert választ a TóPARK

topark pályázatKözlekedési partnert választ a TóPARK- tenderen választja ki személyszállítási szolgáltatóját a városközpont.

A TóPARK újabb tendert hirdet meg, ezúttal személyszállítási szolgáltatók körében versenyeztet. A cél a városközpont teljes körű belső közlekedésének megszervezése és működtetése, továbbá a már jelenleg is működő Budapest-TóPARK buszközlekedés járatainak sűrítése, a közösségi közlekedés szolgáltatásainak fejlesztésével. A személyszállítási szolgáltatás jogáért indulók a napokban vehetik fel a nyílt pályázati kiírást, és július 20-ig adhatják le ajánlataikat a TóPARK Városközpont Üzemeltető Kft. (TVÜ) részére.
Budapest és a TóPARK között már jelenleg is működik a BKV és a MÁV által üzemeltetett busz- illetve vonatközlekedés: a BKV 272-es járata szállít a városközponthoz 15-20 perces járatsűrűséggel, a MÁV szerelvényei közül pedig ezen a vonalon járnak országosan a legmagasabb színvonalú Bombardier kocsik.
A városközpont 2011-es, első és második negyedéves megnyitásával egy időben további szolgáltatások indulnak, kiegészítve a jelenleg működő közlekedési eszközöket.
A TóPARK olyan partnerrel kíván szerződni napi, körülbelül tízezres közönségének kiszolgálására – köztük az irodák és apartmanok bérlői, az éttermekbe, üzletekbe érkezők stb. -, aki biztosítja a városközpont belső autóbuszos közlekedését, és további járatokkal sűríti a közlekedést a Déli pályaudvartól.
A leendő szolgáltató prémium minőségű, maximum 5 éves, alacsonypadlós, légkondicionált  járműflottával kell rendelkezzen; a buszok felszereltségéhez elektronikus leolvasó rendszer (mágnes vagy chipkártya olvasó) kell tartozzon, és LCD monitor, DVD vagy HDD alapú lejátszókat kell alkalmazniuk az utastájékoztatásban. A jegy- és bérletrendszer üzemeltetése, a járművek karbantartása, a kezelői személyzet biztosítása, és a panaszkezelési rendszer működtetése természetesen része az elvárt szolgáltatásoknak.
A TóPARK környezettudatos koncepciójához híven előnyben részesíti a hibrid meghajtású vagy környezettudatos üzemanyaggal működő járműveket.
A szolgáltatás minőségét a megbízó folyamatos elégedettség vizsgálattal követi, a szolgáltatás minőségét a TóPARK Üzemeltető Kft. szakemberei és a bérlők egyaránt véleményezik. Amennyiben a megbízó az együttműködéssel elégedett, és az üzemeltető a felállított értékelési rendszer követelményeinek megfelelt, a kiválasztott cég a szerződés meghosszabbításával folytathatja a munkát, a szolgáltatási színvonal folyamatos fejlesztése mellett.

További információ: Kiss Alexa, alexa.kiss@tvuholding.topark.eu, telefonos elérhetőség: +36 1 225 0398.

Bővebb információért látogasson el a www.topark.eu honlapra, vagy vegye fel a kapcsolatot a TóPARK PR divíziójával:

Gyóni Marianna
PR igazgatóhelyettes
TóPARK MARKETING
MEMBER OF WALKER AND WILLIAMS INVESTMENT GROUP
marianna.gyoni@topark.eu
Mobil: +36-70-456-4770
1013 Budapest, Márvány u. 18. I. em.
Tel: +36-1-355-5002/415, Fax: +36-1-225-1195
www.topark.eu