palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Kreatív Mesepályázat 2014

PrintAz 5K Központ meseíró pályázatot hirdet 8-10 illetve 11-13 éves korú gyerekek számára. Olyan meséket várunk, ahol a hősök a hagyományos mesei szerepektől eltérően jelennek meg. Ahol nem biztos, hogy a legkisebb fiú a legügyesebb, és az sem biztos, hogy a királylány keze vagy a fele királyság a tét. Nem beszélve arról, hogy a királylányok is kijöhetnek a toronyból. A mesék szereplői lehetnek emberek, állatok vagy más fantázialények, ami csak elképzelhető. A meséhez illusztrációk is készíthetők! Egy pályázó egy mesével vehet részt a pályázaton.

Terjedelem: maximum 2 A/4-es oldal (géppel írott forma esetén: 12-es betűméret, másfeles sorköz)

A beadás módja: emailben az 5kkozpont@5kkozpont.hu címre vagy postai úton az 5K Központ címére (Cím: 1088 Bp. Múzeum u.7.)

A pályázaton kérjük a következő adatokat feltüntetni: név, életkor, elérhetőség (email- és/vagy postacím, amire a válaszlevelet küldhetjük), valamint az iskola neve, címe, felkészítő tanár esetén annak neve és elérhetősége.

A művek beérkezésének határideje: 2014. január 31. 

Díjak: a legjobbnak ítélt művek alkotói könyvjutalomban részesülnek, amelynek ünnepélyes átadására februárban kerül sor.