palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Krefiti pályázat diákoknak

krefiti pályázatA Krefiti.Hu kreatív ifjúsági magazin folyamatos pályázatot hirdet a magazinban való megjelenésre diákok számára. A pályázati írások, munkák, alkotások minden hónapban szavazatok alapján nyereményekben részesülnek.

Kinőtted már a pelenkát, de még szülői felügyelet alatt állsz? Tele vagy jó ötletekkel, dúl benned a kreativitás? Akkor ez a Te napod és ez a Te lapod!

Ez a lap nem Neked készült, ezt a lapot Te készíted!

Van egy érdekes történeted? Regényeket, verseket írsz? Készítettél egy különleges képet? Láttál egy jó filmet?  Klassz volt a hétvégi programod? Olvastál egy jó könyvet? Bajban van a barátod? Segítség kell a matekban? Van néhány felesleges cuccod? Átrendeznéd a szobádat? Megvan a véleményed mindenről?

Ragadj klaviatúrát, és oszd meg mindenkivel! Írj, alkoss, kérdezz, tervezz, tanácsolj, ajánlj, segíts!

A leveledet a szerkesztoseg@krefiti.hu címre küldd.

Tüntesd fel benne az alábbiakat:

  1. felhasználónév (ez kerül szerzőként a munkádhoz)
  2. a rovat, kategória nevét, ahová az írásodat, művedet szánod, a mű címét
  3. a valódi nevedet J (nem kerül nyilvánosságra, csak ha felhasználónévként írod)
  4. az iskolád nevét, címét és az igazgatód/kapcsolattartó nevét

Hogy ez utóbbi miért kell? Azért, hogy nyerhess!

Minden írásra, képre, alkotásra szavazni lehet. A legtöbb szavazatot elnyerők minden hónapban nyereményekben részesülnek. A szavazatokat minden hónap első hétfőjén déli 12 órakor zárjuk le, a nyereményeket pedig az iskolák igazgatóinak postázzuk el. A szavazatok a lezárást követően újraindulnak, tehát mindenki mindig „versenyben” marad. Írj és nyerj! www.krefiti.hu