palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Legyél az EVS bloggere!

Külföldön vagy önkéntes és az életed tele van újdonságokkal? Vagy most készülődsz a nagy kalandra? Az Erasmus+ Ifjúsági Programiroda és az Eurodesk Magyarország olyan fiatalok
jelentkezését várja, akik most töltik/egy hónapon belül kezdik meg Európai Önkéntes Szolgálatukat, és szívesen osztják meg írásban és képekben az itt szerzett élményeiket a
#100újélmény kampány keretében.

Mit kell tenned?

  1. Írj egy maximum 1500 karakter (szóközzel együtt) terjedelmű blogbejegyzést Microsoft Word (*.doc vagy *.docx) formátumban, aminek témája: Kezdődik. Első élményem az EVS során. Szerepeljen benne, hogy hol, mennyi ideig és mivel töltöd az önkéntes szolgálatodat, mi motivált a jelentkezésre és hogyan készültél/készülsz rá.
  2. Küldj egy képet is, ami szorosan kapcsolódik a blogbejegyzésedhez.
  3. Küldd el a jelentkezésed 2016. április 1-ig az info.eplus@csini-int.hu e-mail címre.

A felhívásra érkező blogbejegyzések alapján három EVS bloggert választunk ki, akiktől április 15. és június 15. között legalább heti egyszer várunk egy-egy blogbejegyzést, amit az Erasmus+ Ifjúsági Programiroda és Eurodesk Magyarország „100újélmény” blogfelületén publikálunk. A blogbejegyzések témájának az EVS során szerzett új élményekhez kell kapcsolódniuk.
A kiválasztott bloggerek a publikálási lehetőség mellett fesztiváljegyet és Erasmus+ ajándékcsomagot kapnak.
A Microsoft Word formátumú blogbejegyzéseket és a képeket az info.eplus@csini-int.hu email címre várjuk.  A kiválasztás eredményéről 2016. április 7-ig e-mailben értesítjük a jelentkezőket.

Jelentkezési határidő: 2016. április 1. (éjfél)
Kapcsolat: info.eplus@csini-int.hu
http://www.eurodesk.hu/