palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Legyél színházi tervező! rajzpályázat

A HöKöm Project rajzpályázatot hirdet óvodás és kisiskolás gyerekek számára!

A HöKöm Project november 30-án mutatja be a Karinthy Színházban új gyermek előadását, Mimózáék címmel. Részletek az előadásról: www.karinthyszinhaz.hu/eloadasaink/mimozaek

Tervezd meg Mimóza Géza és Mimóza Róza legkedvesebb plüssfiguráját, Momót! Momó külsőre egyik élőlényre sem hasonlít teljesen, de mégis minden jó tulajdonság megvan benne, ami egy igazi kalandorhoz kell. Bátor, mint egy oroszlán; vicces, mint egy kacsacsőrű emlős; ügyes, mint egy fóka; hűséges, mint egy kutya; ölelnivaló, mint egy panda. Rajzold le, hogy a Te elképzelésed szerint milyen lenne Momó. Lehet kicsi vagy nagy, vékony vagy kövér, puha vagy tüskés, neonzöld vagy akár hupilila.

A nyertes rajz alapján elkészítjük az igazi Momó figurát, aki az előadás fontos szereplője lesz. A nyertes pályázó továbbá páros belépő jegyet nyer a november 30-i premierre.

A pályázás módja: Az elkészült rajzokat beszkennelve vagy befényképezve várjuk a hokomproject@gmail.com email-címre. Az e-mailnek továbbá tartalmaznia kell a rajzot készítő gyermek nevét és korát, valamint az egyik szülő nevét és email-címét.

A pályázat beküldésével a pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy pályaművűket ellenszolgáltatás nélkül megjeleníthetjük.

Pályázati elbírálás: A pályázati művek közül az előadás alkotói választják ki a nyertes pályázatot.

Beküldési határidő: 2019. október 9. szerda éjfél.                            

A határidőn túl beérkező leveleket nem áll módunkban elfogadni.