palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Logópályázat-MÁV Kerékpárszállítás

mavstartA MÁV-START Zrt. pályázatot hirdet magánszemélyek részére, melynek témája:  „Kerékpárszállítási lehetőség megjelenítése a vonatokon”.  Célunk, hogy a kerékpárszállító vasúti járművek külső felületén olyan jellegzetes ábra jelenjen meg, amely alkalmas arra, hogy a többi kocsitól a kerékpárszállító kocsit kívülről egyértelműen megkülönböztethetővé tegye. (LEJÁRT PÁLYÁZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Az emblématervvel kapcsolatos elvárások:

  • illeszkedjen a MÁV-START Zrt. arculatához, a jelenlegi kerékpárszállító kocsik színvilágához (színkódok: sárga: Pantone 1235C, kék: Pantone 288C, szürke: Pantone 427C);
  • az embléma témája – kerékpárszállítás – egyértelműen felismerhető legyen;
  • különböző kommunikációs felületeken (pl.: kiadványok) alkalmazva is könnyen felismerhető és értelmezhető legyen;
  • az emblématervezés során felhasználható figuratív vagy nonfiguratív elem is, azonban pozitív üzenetet kell közvetítenie;
  • vidám hangulatot kölcsönözzön a járműnek kívülről;
  • a pályázatra kizárólag saját készítésű logótervek küldhetők be.

Nyerjen Ön is vonatjegyet Bécsbe!
Nem kell mást tennie, mint elküldenie emblématerveit 2010. január 29-ig a frej.jozsef@mav-start.hu e-mail címre. A legjobbnak ítélt pályamunka készítője 1 darab, két személyre szóló,  Budapest-Bécs-Budapest viszonylatra szóló kirándulójegyet vehet át.

A leadott pályázati anyagoknak a következő formai feltételeknek kell megfelelniük:

  • A fájlnévnek tartalmaznia kell a szerző nevét és – amennyiben több tervvel indul – az emblématerv sorszámát  (pl. Fotós_János_1)!
  • Az emblématerveket vektorgrafikus formátumban kell elküldeni, színes és fekete-fehér (1 bites) változatban. (pl.: ai, cdr, eps stb. kiterjesztésű fájlokban)
  • Színhasználat: maximum 8 szín.

Tervek elbírálása: 2010. február 4-ig.

A legjobb pályaműveket a www.mav-start.hu/kerekparszallitas oldalon publikáljuk.

Eredményhirdetés:
2009. február 9-én, 10:00 órakor a Budapest-Keleti pályaudvar Üzleti várótermében.

Szerzői jogi rendelkezések:

A nyertes pályázó kijelenti és szavatolja, hogy a létrehozott műre vonatkozó összes szerzői vagyoni jogot kizárólagos hatállyal, időbeli és területi korlátozás nélkül átruházza a MÁV-START Zrt.-re. A MÁV-START Zrt. felhasználási joga – különösen, de nem kizárólagosan – kiterjed mind a közvetlen felhasználásra, mind a harmadik személyekkel kötendő felhasználási szerződések útján történő hasznosításra, továbbá a mű többszörözésére, terjesztésére, nyilvánossághoz történő közvetítésére, átdolgozására, kiállítására. Az átdolgozási jog alapján a MÁV-START Zrt. jogosult az eredeti műből új műve(ke)t létrehozni, és az(oka)t önállóan hasznosítani.

A nyertes pályázó kijelenti és szavatolja, hogy a mű létrehozásáért és a szerzői vagyoni jogok átruházásáért a pályázat díján (bécsi kirándulójegy) felül semmilyen ellenszolgáltatásra, díjazásra, egyéb költségtérítésre nem tarthat igényt a MÁV-START Zrt.-vel szemben.

Amennyiben a pályázattal kapcsolatban további kérdése van, a következő telefonszámon éri el munkatársunkat: 06-1-511-50-46. Hívható: 2009. december 28-án 09:00 órától 14:00 óráig, illetve 2010 január 11-től munkaidőben. Vagy a pályázattal kapcsolatos kérdéseiket feltehetik a fenti e-mail címen (frej.jozsef@mav-start.hu).

Forrás: MÁV Start