palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Lurdy Lurkó rajz és fotópályázat

A Lurdy-Ház Kft. rajz és fotó pályázatot hirdet 7-14 éves korú gyermekek számára, „Kedvenc helyem a Lurdy Házban!” címmel, ahol gyerekszemmel szeretnénk látni és láttatni, melyik a legklasszabb hely a Lurdy Házban.

A nevezés ingyenes. A pályázat két kategóriára bontott, rajz és fotó, külön-külön díjazással. Mindkét kategóriában az első 3 helyezett ajándékokban részesül, és fődíjként az általa választott heti turnusban, térítésmentesen részt vehet a Lurdy Ház által szervezett nyári táborban.

A rajzok, vagy festmények A4-es méretű papírra készülhetnek, amelyek hátoldalán nyomtatott betűkkel, jól olvashatóan, fel kell tüntetni a pályázó teljes nevét, születési idejét, lakcímét, elérhetőségét, és a szülő vagy a gondozó telefonszámát vagy email címét.

A pályamunkák elkészítéséhez bármilyen anyag felhasználható (ceruza, toll, tus, zsírkréta, vízfesték stb.), de az eredeti példányt szükséges beküldeni. Elektronikus formában leadott alkotásokat nem áll módunkban elfogadni.

A fotókat elektronikus formában kérjük beküldeni a lurdylurko@lurdyhaz.hu címre.

Az e-mailben fel kell tüntetni a pályázó teljes nevét, születési idejét, lakcímét, elérhetőségét, és a szülő vagy a gondozó telefonszámát, vagy email címét.

A pályamunkák leadási határideje 2012. április 30.

A leadott pályamunkák más pályázatra nem nyújthatók be.

Az alkotásokat a következő címre küldjék: 1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 12-14. II. emelet Déli szárny, Lurdy Igazgatóság

A beérkezett fotók, rajzok, illetve festmények elbírálása a Lurdy-Ház Kft. „Lurdy Lurkó Bizottságának” tagjai által szavazás útján történik 2012. május 2.-án, így eldől, hogy ki lesz az I., II., és III. helyezett. Az első körben díjat nem nyert legjobb alkotások 2012. május 2-től a Lurdy Ház Facebook oldalán kiállításra kerülnek, ahol május 20-ig szavazhat rájuk a közönség.

A legtöbb szavazatot kapott közönségdíjas pályázat alkotója szintén térítésmentesen vehet részt a Lurdy Ház nyári táborában.

A nyerteseket telefonon és emailben értesítjük.

További információ:

Németh Mandy, email: nemeth.mandy@lurdyhaz.hu, telefon: (1) 456 1206 vagy

Muzsnyai Edina, email: muzsnyai.edina@lurdhaz.hu, telefon: (1) 456 1212

Forrás: http://www.lurdyhaz.hu/