palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány felfüggesztette a „Fürdőbelépő nyugdíjasok részére Erzsébet Kártyán” című pályázatát

erzsébet program pályázatA Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány felfüggesztette a „Fürdőbelépő nyugdíjasok részére Erzsébet Kártyán” című pályázatát.  Az Alapítvány által biztosított létszámkeret kimerült, így ezen pályázat benyújtására mostantól (2014. január 15. 16.32 óra) nincs mód!!!


A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a pályázói visszajelzéseket figyelembe véve bővítette az Erzsébet-program szociális üdülési pályázatait, így az idei év újdonságaként hirdette meg a „Fürdőbelépő nyugdíjasok részére Erzsébet Kártyán” pályázatot, amit 2500 forintos önrész befizetése után az ország 60 gyógyfürdőjéből választva lehet legalább 5, de akár 33 alkalommal is igénybe venni.

Az Alapítvány mintegy 15 ezer nyugdíjas jelentkezését várta a pályázatra, ezt a keretet a mai napon a beadott igények száma elérte, amely azt is igazolja, hogy az Alapítvány elképzelése és a pályázók igényei találkoztak.

Az elmúlt év végén kiírt és a január másodikától elérhető fürdőbelépésre jogosító pályázatra mintegy 15 ezer nyugdíjas jelentkezett, az Alapítvány által biztosított létszámkeret kimerült, így ezen pályázat benyújtására mostantól (2014. január 15. 16.32 óra) nincs mód.

nyugdíjasok2

Az Alapítvány örömmel fogadta, hogy a nyugdíjasok ilyen aktívan és gyorsan éltek az Erzsébet-program keretében kiírt fürdőbelépő pályázati lehetőséggel.

Forrás: MTI