palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Média a Társadalomért 2010 pályázat

hblf pályázatA HBLF idén kilencedik alkalommal hirdeti meg a „Média a Társadalomért” pályázatát. A pályázat célja elismerni a társadalmi összefogás és felelősségvállalás példaértékű bemutatását, a társadalom, és a kisebb közösségek szellemi és gazdasági fejlődését elősegítő, a különböző szektorok, csoportok, szervezetek és magánszemélyek összefogásával sikeresen megvalósuló kezdeményezések népszerűsítését a médiában.

Támogatók: Richter Gedeon Nyrt., Dreher Sörgyárak Zrt., Holcim Hungária Zrt., TESCO Global Áruházak Zrt.

Beküldési határidő: 2010. november 19.

Letölthető dokumentumok

Pályázati kiírás és adatlap (Word)

„HBLF Média a társadalomért – 2010”

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) kilencedik alkalommal hirdeti meg  pályázatát, melynek célja: elismerni a társadalmi összefogás és felelősségvállalás példaértékű bemutatását.

A pályázatra nevezhetnek újságírók, riporterek, szerkesztők, illetve az őket jelölő magánszemélyek, vagy szervezetek is, a pályázat nyertese azonban csak a mű szerzője, készítője lehet. A nevezés mellékleteként 1 darab pályaművet lehet benyújtani.

A pályamű olyan riport, interjú, műsor, vagy műsorrészlet lehet, mely 2009. november 1. és 2010. október 31. között valamely sajtótermékben vagy egyéb médiumban magyar nyelven jelent meg, és a társadalom, a kisebb közösségek szellemi és gazdasági fejlődését elősegítő, a különböző szektorok, csoportok, szervezetek és magánszemélyek összefogásával sikeresen megvalósult kezdeményezéseket népszerűsít.

A pályázatot legkésőbb 2010. november 19-én 12.00 óráig a HBLF postacímére (1139 Budapest, Váci út 99. IV. épület fsz.) vagy a hblf@hblf.hu email-címre kell eljuttatni.

Kérjük a pályaművekhez kitöltve csatolni a kiírás második oldalán található adatlapot!

A pályaművet értékelhető formában – újságcikkek esetében 5 darab A/4-es méretű fénymásolatként, audiovizuális anyagok esetében legfeljebb 30 perc terjedelemben, CD-n, vagy DVD-n, lehetőleg 5 példányban – kell benyújtani. A pályaművek nem tudósíthatnak a HBLF által szervezett rendezvényekről, illetve nem szerepelhet bennük a HBLF neve.

A „Média a társadalomért” pályázat nyertesei díjban részesülnek:

  • 1. díj: 200.000 Ft ,
  • 2. díj: 150.000 Ft,
  • 3. díj: 100.000 Ft.

A díjakat a HBLF által kiválasztott bíráló bizottság ítéli oda.
A bizottság tagjai: Betlen János (MTV), Érdi Sándor (Szegedi Tudomány Egyetem), Faragó András (Jövő Záloga TISZK), Simon András (MNB) és Török Marianna (NIOK).

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás a HBLF irodájában (T: +36-1-330-9985,    e-mail: hblf@hblf.hu kapható. A díjak átadására december hónapban, ünnepélyes keretek között kerül sor.

Forrás: http://www.hblf.org/