palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Meseszombat Dörmögővel meseírópályázat

Ha füledbe csengenek édesanyád szebbnél-szebb meséi, ha úgy érzed másokat is érdekelhet milyen meseszövéssel kíséred álomba kisgyermekedet, vagy ha csak úgy érzed Te álmodtad meg a legszebb történetet a világon, itt az ideje, hogy másoknak is megmutasd. A Tollal.hu Irodalmi oldal meseíró pályázatot hirdet minden korosztálynak a Dörmögő Dömötör kulturális gyermeklap támogatásával.

 

A pályázat témája: Pite, a kissün és barátai

Pályázati feltételek: egy szerző legfeljebb 3 mesét küldhet be. A művek terjedelme nem lehet hosszabb, mint maximum 3 200 – 3 500 karakter. Az előzetes szűrés után kiválasztott 5 pályaműből a Dörmögő Dömötör fogja kiválasztani azt az egy mesét, melyet megjelenhet nyomtatásban. A Dörmögő Dömötör szerkesztősége csak kölcsönös megfelelőség esetén, honorárium nélkül közli az írást, a szerző pedig felelősséget vállal, hogy a beküldött pályamű saját szellemi terméke.

A pályaműveket a már ismert módon kell a Tollal.hu oldalra feltölteni, a „Dörmögő” jeligével.

Előzetes nevezési díj nincs. Az érvényes pályázat feltétele a Tollal.hu oldalon való regisztráció, a pályázati anyag megfelelő formátumban való feltöltése, elküldése és a pályázati feltételek elfogadása.

A pályázat beadási határideje: 2012. április 1

Az elbírálás határideje: 2012. április 15

Eredményhirdetés:  2012. április 16

A pályázatok elbírálása: a beérkezett pályázatokat a Tollal.hu olvasóközössége is bírálhatja, véleményezheti – mely jó alkalom lehet egymás munkájának megismerésére, értékelésére-, ám a végső döntést a zsűri hozza meg.

A pályázat díja: a legjobb mese megjelenik a Dörmögő Dömötör újságban.

További nyeremények: az első 5 helyezett értékes könyvjutalomban részesül a TIMP Kiadó jóvoltából.

Kérdéseire az oldalon, vagy a szerkesztoseg kukac tollal.hu e-mail címen kaphatsz választ. A művek a meseszombat keretén belül jelennek majd meg az oldalon.