palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

MesterVideó pályázat

Én erre fogom költeni a Babakötvény megtakarításomat! és Én így váltom ki a készpénz használatát! témakörökben MesterVideó pályázatot indított a Magyar Államkincstár.

A pályázat célja, hogy a videók elkészítésén keresztül segítse elő a pénzügyi tudatosság kialakítását a fiatalok körében, ezáltal játékos és kreatív formában nyílik lehetőség olyan ismeretek megszerzésére, amelyek megkönnyítik és megalapozottabbá teszik az életük során felmerülő pénzügyi-gazdálkodási döntések meghozatalát. A pályázatra az általános iskola felső tagozatos diákjaitól, középiskolásoktól és felsőoktatási intézmények hallgatóitól várjuk a videókat.

Pályázati témák: 

  1. Én erre fogom költeni a Babakötvény megtakarításomat!
    Tudtad, hogy a Babakötvényedben évek alatt összegyűlt pénzt bármire elköltheted, ha betöltötted a 18-at? Autót vennél belőle vagy világkörüli útra indulnál? Esetleg a jövődbe fektetnél be és egyetemi tanulmányokra költenéd? Ezek csak példák, dönts szabadon, és mutasd meg nekünk egy videóban a terveid!
  2. Én így váltom ki a készpénz használatát!
    Te mindig készpénzt használsz? Kíváncsiak vagyunk, ismered-e az új fizetési lehetőségeket? Mutasd meg vagy mondd el videódban, hogy Te mivel és hogyan váltod ki a készpénzt vásárlásaid során!

Díjazás

Három kategóriában: Általános iskolai felső tagozatos tanulók, Középiskolások, Felsőoktatási hallgatók

  • 1. helyezett: Műszaki vagy üdülési utalvány –  150 000 Ft
  • 2. helyezett: Műszaki vagy üdülési utalvány – 100 000 Ft
  • 3. helyezett: Műszaki vagy üdülési utalvány – 50 000 Ft

A pályázati benyújtási határideje: 2019. november 17.

Bővebb információ a www.mestervideo-palyazat.hu oldalon olvasható.