palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mi jut eszedbe Indiáról?-digitális festészeti verseny

bpix_ifi_2010_pályázatHasonlóan a tavalyi évhez, 2010-ben is meghirdetésre kerül a számítástechnikát kedvelő, művészi hajlamú, kreatív alkotó fiataloknak szóló a BPIX IFI-2010 Digitális Festészeti Verseny. A tavalyi versenyre 9-től 18 évesig, 500 fős településtől a fővárosig mindenhonnan jelentkeztek alkotó kedvű fiatalok. Voltak, akik művészeti szakiskolából, voltak, akik a gyengénlátók iskolájából, voltak, akik fényképet alakítottak át, voltak, akik önálló rajzot, képet festettek, de ami a közös bennük: digitálisan alkottak, és csak virtuálisan, egy képfájlban lévő alkotásaikat megmérették a BPIX IFI-2009 Digitális Festészeti versenyen.


Tavaly komoly tárgynyereményeket adtunk az első három helyezettnek, sőt még különdíj is született. (Részletes infó a tavalyi versenyről:  http://www.bpix.hu/tartalom/ifi_verseny.html )

A BPIX IFI-2010 Digitális Festészeti Verseny keretében a tárgynyereményeken kívül még egy izgalmas bemutatkozási lehetőséget is kapnak a legjobb alkotások: az első 15 helyezett alkotását a PleinArt Művészeti Fesztivál idején kiállítjuk a BPIX Digitális AlkotóCentrumban.

Budapest Kultuccájában, a Ráday utcában rendezett PleinArt témája idén India, így a festészeti verseny témája is Indiához kapcsolódik: India, ahogyan én elképzelem.

Várjuk a versenyre a 18. életévüket be nem töltött fiatalok bármely grafikai programmal, irányzatban és stílusban, számítógépen készült alkotásait, rajzait, grafikáit, festményeit!

Jelentkezési határidő: 2010. április 23.

Bővebb információ a versenyről: http://www.bpix.hu/tartalom/bpix_ifi_2010_verseny.html

Letölthető dokumentum

Plakát

Pokorádi Zsuzsa
COMPRA Kft. – BPIX Digitális AlkotóCentrum
www.bpix.hu