palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mutasd meg, hogy LÁTSZ! Fotópályázat

Itt az ideje, hogy maradandót alkoss, – vagy ha már megtetted, akkor megoszd másokkal és bezsebelj egy kis elismerést, – na és persze néhány díjat is!

Küldd el nekünk legjobb fotódat, – vagy akár többet, (max. hármat), – képaláírással vagy egy rövidebb történettel együtt, – ahogy szeretnéd – melyet felteszünk Facebook oldalunkra (www.facebook.com/adsideracsoport). A legtöbb szavazatot kapott fotókat („tetszik jel”) díjazzuk. – Mozgasd be a haverokat!

A fotókat név, ill. e-mail cím nélkül tesszük közzé.
A téma: Egy tanulságos pillanat

Díjaink:

  • 1. helyzett: Ingyenes részvételi lehetőség az Ad Sidera Csoport bármely nyílt tréningjén (Időpontok itt) ÉS egy 60.000 Ft értékű Fotó vagy kaland felszerelési utalvány
  • 2. helyzett: 2 személyes pihenés 2 éjszakára félpanziós ellátással a balatonkenesei Hotel Marina Port****-ban (www.hotelmarinaport.hu) – További részletek itt.
  • 3. helyzett: Könyvcsomag a HVG Könyvek ajándékaként (www.hvgkonyvek.hu)
  • Különdíj:Ha olyan képet küldesz, mely egy Ad Sidera programon készült, indulhatsz a különdíjunkért: Egy napos terepjárós vezetéstechnikai oktatás és tesztvezetés egy speciálisan felszerelt Land Rover Defenderrel, instruktorral az outdoor bázisunkon.

Ez esetben kérünk, azt is add meg, mikor, ill. milyen programon készült a kép.

A képeket a foto@adsidera.hu e-mail címre küldd, – beérkezési határidő: 2011. október 30.
A nyerteseket 2011. november 15-ig, e-mailben értesítjük.