palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Művészet határok nélkül! logó és szlogen pályázat

windland palyazatA Windland-Fúvósvilág Alapítvány pályázatot hirdet a „Művészet Határok Nélkül” kampány logójának és szlogenjének megtervezésére. A nyertes logót és szlogent 2010-ben a kampány anyagain, és a kampány támogatására készülő pólón szerepeltetjük.

Szeretnénk a közvélemény, minden jóérzésű, a zenét szerető és a magyar zenéért, a zenei oktatásért felelősséget érző embereknek figyelmét felhívni azokra a megdöbbentő hírekre, romboló intézkedésekre, tudatos értékrombolásra, amely a közoktatásban, a zenei, művészeti oktatásban ellehetetlenítik az iskolák, művészeti oktatók helyzetét. A magyar kultúra és művészet iránti elkötelezettség, saját kultúránk megbecsülése, tisztelete, a magyar művészek és művészetoktatás támogatására indítottuk kampányunkat.

Pályázatot nyújthatnak be: magánszemélyek, magánszemélyek csoportjai, társadalmi szervezetek, alapítványok.

Leadási határidő: a postára adás határideje 2009. december 20. 24:00

Pályázat benyújtásának módja: a pályamunkákat CD-n rögzítve, vagy e-mail mellékletként kérjük eljuttatni az alábbi címre: Windland-Fúvósvilág Alapítvány, 1054 Budapest, Hold utca 23. fsz. 6. Kérjük mellékelni a kitöltött és aláírt adatlapot is! A borítékon szerepeljen: „Művészet Határok Nélkül 2010”.
E-mail: windland@windland.org

Pályázati regisztrációs díj: 1000 Ft (Bankszámlaszám: 10900035-00000012-15210004) Csekket igényelni a windland@windland.org e-mail címen lehet.

A beérkező pályaműveket az Alapítvány a készítő neve és logója megjelenítésével 2009. december 27-én közzéteszi www.windland.org internetes honlapján.

Eredményhirdetés 2010. január 10-én. Az első három helyezett a kampány pólójából tiszteletpéldányt kap. Az első helyezett 10 db-ot, a 2. helyezett 5 db-ot, a 3. helyezett 3 db-ot.

Pályázati kapcsolattartó: Balogh Veronika – bv@windland.org , 20-358-9083
A pályázatról és az alapítványról a www.windland.org oldalon lehet további információt letölteni.

Légy kreatív, mutasd meg a világnak is – kampányunkon keresztül!

Letölthető dokumentumok:

Pályázati kiírás

Pályázati Adatlap

Forrás: http://www.windland.org/