palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Művészet vagy pénz? – Steps Ahead program

A Steps Ahead program, képzést biztosít a fiatal táncosoknak, médiásoknak, zenészeknek és művészeknek, hogy professzionális workshop vezetőkké váljanak. A fő hangsúly az üzleti, marketing és vezetési képességek elsajátításán van, hogy mindenki a lehető legjobban menedzselje magát a munka világában. Fontos része a programnak továbbá a tanítási és önismereti tudás elmélyítése is. Összesen 9 résztvevő jelentkezését várják!

Jelentkezési határidő: 2013. szeptember 27.

A képzés ideje:
2013. október 18-20.
2013. október 25-27.
2013. november 8-10.
+ 2 nap gyakorlat

Jelentkezni és bővebb információt kérni az: 
info@tehetsegek.hu
email címen lehet (önéletrajzod és rövid motivációs leveled elküldésével)

Célok: A résztvevők olyan tudással és készségekkel való felruházása, amivel várhatóan sikeresen tudnak kilépni a munkaerő piacra, miközben olyan innovatív technikát mutatnak fel, amivel sikeresen tudják a művészet eszközén keresztül a hátrányos helyzetű fiatalok kreatív, szociális, önismereti készségeinek fejlődését illetve az adott művészeti ágról való ismeretbővítést megtámogatni.

A tevékenység szellemiségét a művészeten keresztül való fejlesztés, a közösségnek való „visszaadás”, és a piacképes tudás vezeti.

A program végső célja a tréning után egy olyan művészeti projekt létrehozása, melyen keresztül a résztvevők képesek más fiatalok tudását és önismeretét, személyiségét fejleszteni.

Bővebben: Művészet vagy pénz? – Steps Ahead program