palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Művészeti események népszerűsítése felhívás

2012 óta a CultureASF. org támogat művészeti eseményeket szerte a világban Ázsiában és Európában, a tagországaiban. Az ASF részvételével, aktív segítségnyújtásával ezek a művészeti események sokkal láthatóbbá, többek számára elérhetővé válhatnak. Magyarország is ASF országai közé tartozik, így a a jelent felhívásra jogosultak magyar kulturális intézmények is.

Az ASEF által jövőben támogatott művészeti események lehetnek konferenciák, fesztiválok, workshopok, egyéb online előadások, webináriumok. Az ASEF kikötése az, hogy az alábbi kiemelt témákat érintsék a pályázott művészeti események, megmozdulások:

-digitális trendek, problémák, kihívások

-interdiszciplináris események, akciók, amelyek a művészethez és a kultúrán át az emberi jogokra, a fenntartható fejlődésre, a közegészségügyre, tudomány/technológiára koncentrálnak

-Ázsiát és Európát összekötő, közelebb hozó események

Az ASEF a kiválasztott eseményeknek szervez podcastot az ott fellépőkkel, vállalja az esemény népszerűsítését hírlevelében, Instagramon, emailben stb. Ennek cserébe azt várják, hogy reklámozhassák az AFS tevékenységét az eseményen (szórólapok, brossúrák, jelenlét stb.)

 

Jelentkezhetnek: művészeti szervezetek, kulturális hálózatok, egyéb kulturális feladatot ellátó /eseményeket szervező kormányzati szervek, viszont magánszemélyek NEM jelentkezhetnek.

Jelentkezéseket leadni:  //bit.ly/MediaPartnerships2022_Application

Leadási határidő: 2022. március 15.