palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ne ess pánikba! kreatív pályázat

Átélted már te is a pánikot, amikor nem védekeztél? Ismét biztonságos lehet a szerelem.  A Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság (MCSNTT) a nagy érdeklődésre való tekintettel az idén is pályázatot hirdet a kreatív, nyitott diákok számára „Ismét biztonságos szerelem” címmel. A kiírás a „Ne ess pánikba!” országos társadalmi célú kampány eleme, amelynek célja az abortuszok visszaszorítása.

Szinte nincs olyan fiatal, aki át ne élte volna azt a pánikot, amit egy védekezés nélküli szeretkezés okoz. A magyar tinik még mindig nagyon keveset tudnak a fogamzásgátlás lehetősségeiről. Ennek részben az az oka, hogy nagyon sok családban a szexualitás tabutémának számít, nincs kivel megbeszélniük, mindössze sokszor a felröppent tévhitekre alapoznak. Ugyanakkor minden tizenévesnek esélyt kell adni arra, hogy megismerje a modern fogamzásgátlási módszereket, és a nőgyógyász segítségével választhassa ki a számára legoptimálisabb lehetőséget.
Ezt szem előtt tartva hirdeti meg a Társaság fiataloknak szóló pályázatát, ahol a kreativitásnak nincsenek határai. Minden jó ötletet örömmel lát az MCSNTT, amely felhívja a figyelmet a szexuális együttlét pozitív oldalára és a biztonságra. A legjobb ötleteket szívesen beépítené következő kampányába is, hiszen a fiatalok nyelvén íródott üzenetet jobban befogadják az érintettek.

Több kategóriában is várják az ötleteket, lehet grafikával, fotóval, reklámspottal nevezni, de ha van elképzelés egy jól felépített vírus vagy gerillamarketingre, azt is szívesen veszik a szervezők. Az „Ismét biztonságos szerelem” címmel indított pályázat nyitva áll mindenki előtt, aki átélte már a védekezés hiánya miatti pánikhelyzetet vagy éppen sosem találkozott ezzel az érzéssel, de szeretne segíteni társainak és felhívni figyelmüket a biztonságos szerelem, a megfelelő fogamzásgátlás fontosságára.

A szervezők 2012. november 30-ig várják a kreatív alkotásokat digitális formában a palyazat@neesspanikba.hu e-mail címre. A beérkezett alkotások közül a legkiemelkedőbbek előzetes elbírálás után a kampány www.facebook.com/neesspanikba közösségi oldalára is felkerülnek. A beküldött alkotásokat december 7-ig értékelik a szervezők. Érdemes pályázni, hiszen, a kiválasztott alkotások beküldői értékes nyereményben részesülhetnek.

Forrás: http://www.neesspanikba.hu