palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Nemzetközi képzés az ifjúságpolitikáról

A Nemzeti Ifjúsági Tanács felhívást hirdet azon aktív, az ifjúságpolitika iránt érdeklődő fiatalok számára, akik szívesen részt vennének egy nemzetközi képzésen. A 2013 szeptember 4-12 között, Lengyelországban megrendezésre kerülő „Az Ifjúságpolitika ABC-je” című képzésre 1 vagy 2 főt választunk ki, a jelentkezők számától függően.

 Miről szól a képzés?

„Az ifjúságpoltika ABC-je” 11 ország Ifjúsági Tanácsának képviselőit hozza majd össze, hogy az ifjúságpolitikában még kevésbé jártas, ám az iránt elkötelezett, fiatalok képbe kerülhessenek.

A képzés fókuszában az ifjúságpolitika mellett, a Strukturált Párbeszéd áll majd. A szeminárium célja, hogy megismertesse a résztvevőket az EU ifjúságot célzó intézkedéseinek, programjainak múltjával, de legfőképp az aktualitásokkal.

 Az együtt töltött idő alatt számos prezentáció, csoportos munka, beszélgetések, workshopok, viták várnak rátok, valamint egy motiváló csapat és a lengyel Tátra inspiráló vidéke.

Technikai információk:

Időpont: 2013. szeptember 4-12.

Helyszín: Poronin, Lengyelország

Költségek:

A résztvevők szállása és étkezése díjmentes, utazási költségeiknek 70%-át a szervező Lengyel Ifjúsági Tanács a hazatérést követően visszatéríti.

 Jelentkezés

Amennyiben magadra ismertél és szívesen részt vennél a képzésen, jelentkezz most! Küldd el nekünk önéletrajzod és motivációs leveled a NIT Titkárának, Endrődi Gábornak a gabor.endrodi@ifjusagitanacs.hu címre.

Web: http://ifjusagitanacs.hu/2013/06/nemzetkozi-kepzes-az-ifjusagpolitikarol-teged-keresunk/