palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Nők a 21. században fotópályázat

A Skandináv Ház Alapítvány „Nők a 21. században” címmel FOTÓPÁLYÁZATOT hirdet a 2015 novemberében megrendezendő „NØ – Skandináv Női Fesztivál” keretében. A fesztivál üzenete a női egyenjogúság hangsúlyozása, a nők dicsérete – skandináv módra.


A fotópályázat célja: a különféle női szerepek ábrázolása és képi megjelenítése. Kíváncsiak vagyunk, hogy fotósként hogyan látjátok a 21. századi nőket: anyaként, társként, barátként, szakemberként, főnökként, otthon, a munkahelyen és egyéb szerepekben, helyzetekben.

Pályázók köre: amatőr fotósok.
A fotópályázatban való részvétel díjmentes.

Pályázati követelmények: a fotókat .jpg formátumban kérjük. Méretek: min. 8 megapixel, a kép hosszabb oldala legalább 3500 pixel legyen.
Az elküldött fotó terjedelme lehetőség szerint ne haladja meg a 6 Mb-ot. A nagy terjedelmű fájlok miatt ajánljuk a www.wetransfer.com fájlküldőt. Kérünk benneteket, hogy tüntessétek fel a pályamű címét, a szerző nevét és elérhetőségeit. Egy pályázó legfeljebb 1 képpel jelentkezhet. A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat.

A pályaműveket a következő e-mail címen várjuk: palyazat@skandinavhaz.hu
A pályázat leadási határideje: 2015. október 22.

nordicwoman

A pályázatok elbírálása: a beérkezett fotókat a Skandináv Ház és a skandináv követségek közös zsűrije bírálja el.
Értesítés a zsűri döntéséről: a bírálást követően a nyertes pályázóknak értesítést küldünk 2015. november 1-ig.
Eredményhirdetésre és díjátadásra a Muzikumban megrendezendő „NØ – Skandináv Női Fesztiválon”, november 6-án, pénteken, 17:30-kor kerül sor.

Díjazás: a nyertes fotók készítői értékes nyereményekre számíthatnak, továbbá a beérkezett munkákból a válogatás után a legjobbakat kiállítjuk a Skandináv Női Fesztiválon.
A fotópályázatról további információ az info@skandinavhaz.hu címen kérhető.