palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Novella-, dráma-, verspályázat

Novella-pályázat: Forma, stílus, tartalom megkötés: bármilyen, a szerző által megörökítésre érdemesnek tartott témában szeretettel várjuk a műveket. Előnyben részesítjük a hagyományos értékekeket, értékrendet képviselő, igényes magyar nyelven írt írásokat, max 3 A/4 oldal terjedelemben (9000 karakter)

Történelmi drámapályázat: Forma, stílus, tartalom megkötés: a magyar és a környező népek történelmének bármely részlete, szereplője, konfliktusa feldolgozható max 20 oldal (60.000 karakter) terjedelemben.

Vers pályázat: Forma, stílus, tartalom megkötés: nincs

Terjedelem: max 1 oldal, (1500 leütés)

Előnyben részesítjük a ritmikailag igényes, forma és tartalom egységének jegyében született alkotásokat.

Társaságunk nem foglalkozik pornográf, erotikus és horror irodalommal, sem bármilyen vallási vagy politikai meggyőződés terjesztésével vagy kritikájával.

MInd a három pályázaton 100 euro díjas első helyezést lehet nyerni, és mind a három kategóriában a három legjobb pályázatot 2013.év végén megjelenő kiadványunkban megjelentetjük.

A legjobb pályaművek íróit rövid értékeléssel segítjük további munkájukban.

Pályázati határidő: 2013.március 1. 24.00.

A pályázatot emailon a tornayjudit@gmail.com  címre lehet beküldeni.

A pályázat nevezési díja: 3000Ft, amelyet a  11737083-20125758 bankszámlaszámra az utaló adatainak és számlaszámának feltüntetésével és a pályázati kategória megjelölésével (dráma, novella, vers) kérjük feladni.

Pályázati eredményt kategóriánként minimum 10 beérkezett pályázat után hirdetünk.

Amennyiben kevesebb pályamű érkezik be, a nevezési díjakat visszautaljuk, ezért kérjük, hogy azokat feltétlenül a beküldő számlaszámának megjelölésével adják fel.

forrás: