palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Nyerj egy hetes máltai nyelvtanfolyamot!

A Mutasd a nyelved! –Tanulj külföldön csapata bemutatja: mutasd, hogy miért tanulnál külföldön, és mi valóra váltjuk! Régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy egy idegen országban tanulj nyelvet? Szívesen élnél anyanyelvi környezetben? Győzz meg minket, hogy miért Te kaphasd az 1 hetes máltai tanfolyamot, és ha sikerül, pakolhatsz is!

Most megmutathatod, hogy mennyire vagy meggyőző! Végig is blogolnád a kintlétet? Akkor akár meg is duplázhatod a nyerési esélyed, de ha szerencsés vagy, bezsebelheted máltai nyereményeinket is a Máltai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából!

Díjazás:

1. helyezett: 1 hetes máltai tanfolyam, szállással együtt az amLanguage Studio máltai nyelviskolában

2. helyezett: Health and Beauty ajándékcsomag (https://www.facebook.com/hbdeadsea)

3. helyezett: Imázs étterem, vacsora 2 fő részére (https://www.facebook.com/imazsclub)

Minden héten a beküldők pályázatait like-olók között pedig Máltával kapcsolatos nyereményt sorsolunk ki a Máltai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából.

A pályaműveket a Mutasd a nyelved –Tanulj külföldön csapata bírálja el.

A pályázat menete:

Küldd be a pályázat benyújtásának módja szerint a saját történetedet 2013. szeptember 30-ig. Maximum 3000 karakterből álló blogbejegyzés elküldése Word dokumentumként a maltantanulok@gmail.com e-mail címre névvel, születési dátummal, telefonszámmal, e-mail- és postai címmel és egy fotóval ellátva.

Tárgy: Máltán tanulok!

Határidő: 2013. szeptember 30.

Eredményhirdetés: 2013. október 04.

Felhasználható: 2013. évben

Feltételek:

A részvételben való minimum korhatár 18 év.

A Máltára való utazás költsége a nyertest terheli.

Egy pályázó egy művel indulhat. A pályázatra történő nevezés ingyenes. A pályázati anyag beküldésével a Pályázó a pályázat publikálásnak jogát átadja a Szervezők számára, akik harmadik személynek nem szolgáltatják ki a beküldött pályaművet és adataikat. A pályázat kiírói a változtatás jogát fenntartják. A pályázatból ki vannak zárva a pályázat szervezői, és azok hozzátartozói.

Pályázat kiírója: http://www.nyelvtanfolyamkulfoldon.hu/