palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Önkéntes lehetőség a Hintalovon Gyermekjogi Alapítványnál

Ha Te is úgy gondolod, hogy minden gyerek megérdemli a felhőtlen gyermekkort, Ha Téged is dühít, amikor gyermekbántalmazási ügyekről hallasz, Ha Te is emlékszel még az iskolai szexuális felvilágítás kínos alkalmaira, Ha szerinted is lehetne máshogy csinálni…Akkor most itt a lehetőség, Te is tehetsz a változásért!

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány 2015 óta a Magyarországon élő gyerekek jogainak érvényesítésén és támogatásán munkálkodik. Célja, hogy a felnőtt társadalom minél szélesebb körben vállaljon felelősséget, és tegyen a gyerekek kiegyensúlyozott fejlődéséért.

Jelenleg chatszolgálatunk működtetésének keretében csatlakozhatsz hozzánk, és segíthetsz minket céljaink elérésében.

Chatügyelők jelentkezését várjuk, online szexedukációs programunkhoz https://yelon.hu/.

A Yelon szolgáltatás egy 10-18 éves gyerekeknek szóló, testükkel, lelkükkel, szexualitásukkal és kapcsolataikkal foglalkozó információs honlap, ingyenesen letölthető telefonos alkalmazás és chat, amelyen a fiatalok ezekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseiket feltehetik. Önkéneseink egy általunk szervezett és biztosított tréning után válaszaikkal segíthetik a chatszolgálat működését. Az alábbi linken megtalálsz minden infót a jelentkezésről.

Letölthető dokumentum

http://www.hintalovon.hu/chatkezelofelhivas_2017.majus.pdf

Ha kérdésed van, írj nekünk a hr@hintalovon.hu címre.