palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

ŐSZ&TÉL – Telki és környéke fényképen fotópályázat

Telki és környékére irányuló fotópályázat. Fotózd le a Telki és környéke őszi és téli arcait!
A fotópályázatra profi és amatőr fotósok, lelkes fényképészek, természetjárók és lokálpatrióták műveit várják. A képeket folyamatosan lehet beküldeni 2024. február 18-ig.

A pályázat elbírálása és eredményhirdetése 2024. március 1-jén, a naptári tavasz első napján esedékes. A bíráló bizottság tagjai szakmai körből kerülnek ki, felkérésük folyamatban.

Technikai paraméterek

Beadható digitális fotó és papírkép.

A digitális kép kritériumai: rövidebb oldalán legfeljebb 210 mm-es, hosszabbik oldalán legfeljebb 297 mm-es, rövidebb oldalán legalább 130 mm-es, hosszabbik oldalán legalább 180 mm-es RGB kép JPG, PNG vagy TIF kiterjesztéssel, 240-300 pixel/inch felbontással, 8 bit színmélységgel, színes vagy fekete-fehér megjelenéssel.

A képet a foto@telki.hu emailcímre lehet beküldeni. Az emailben kérjük, írja meg a pályázó nevét! A beküldött kép elnevezése legyen azonos a kép címével. Ha a pályázó nem akarja művét címmel ellátni, a kép elnevezése a pályázó neve legyen.

A papírkép legfeljebb A/4-es méretű, de legalább 13*18 cm-es színes vagy fekete-fehér kép lehet.

A képet borítékban kérjük átadni a polgármesteri hivatal titkárságán. A borítékra kérjük, írják rá a pályázó nevét, elérhetőségét és ha van, képének címét. Egy pályázó több képpel is pályázhat, de kérjük, mindegyik képet, akár digitális, akár analóg, külön-külön küldjenek. A digitális képeket külön emailben, az analóg képeket külön borítékban kérjük eljuttatni.

A pályázatról bővebben: Ősz&Tél fotópályázat

A pályázaton történő részvételhez hozzájáruló nyilatkozat kitöltése szükséges.