palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ösztöndíj pályázat fotográfusképzésre

szellemkep logoA Szellemkép Alapítvány ösztöndíjat hirdet, a Szellemkép Szabadiskola 2017 tavaszai szemeszterében induló fotográfusképzéséhez kapcsolódóan.

A pályázat feltétele egy 12-18 képből álló portfolió beküldése, illetve elbeszélgetésen való részvétel. A sikeresen pályázók elnyerhetik az alapítvány 50%-os tandíjtámogatását a Szellemkép Szabadiskola 2017 februárban induló fotográfus képzésére, amelyet legfeljebb 3 személynek ítél oda az alapítvány.

A pályázat beküldésének határideje: 2017. január 6.

A kiértékelés és elbeszélgetés a Nyílt napon történik.
Időpont: 2016. január 12. 17:00
Helyszín: 1072 Budapest, Dob utca 20. II em./25

A beérkező munkákat a következő e-mail címre várjuk: szellemkep.palyazat@gmail.com

(A levél tárgya: Szellemkép Alapítvány ösztöndíjpályázata 2017)

A jelentkezők képeiket kidolgozott módon, de nézőkép méretben, max. 500 kb-os, jpg formátumú file-okban várjuk. (Fotómegosztó oldalak linkjeit nem fogadjuk el).

A pályázók a portfólió összeállításánál fordítsanak figyelmet arra, hogy az összeállított anyag alapján legyen jól felmérhető a szakmai felkészültség, a műfaji preferencia és reprezentálja a jelentkező fotográfiai érdeklődését. Egyaránt küldhető be fekete-fehér és színes anyag is, akár mindkettő.

Akik késve próbáltak jelentkezni és esetleg lemaradtak a beküldési határidőről, van arra lehetőségük, hogy a kiértékelés napján a beküldött pályamunkák értékelését követően, nyomtatott formában bemutassák anyagukat és így akár pótlólagosan is részt vegyenek a pályázatban.

A munkákat értékelik: Fuchs Lehel fotográfus, operatőr a Szellemkép Szabadiskola művészeti vezetője, Drégely Imre, Perness Norbert és Sióréti Gábor fotográfusok