palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ötletpályázat okostelefon alkalmazásokra

atigris pályázatPályázat egyetemisták és középiskolások részére. Mint bizonyára Ti is tudjátok, egyre jobban terjednek az okostelefonokra elkészített alkalmazások, ahogy ezen eszközök egyre szélesebb körben elérhetővé válnak. Az Atigris Zrt. nyílt pályázatot hirdet okostelefon alkalmazás ötletek kidolgozására. Célunk, hogy megfelelő ötleteket gyűjtsünk új üzletágunk, a Windows Phone 7-es platform fejlesztői számára.

Ha valami klassz alkalmazás még hiányzik a telódról,küldd el nekünk az ötletet,csináljuk meg együtt!

Cégünk, mint elismert Microsoft partner, új vizekre evez a Windows Phone 7-es platformot célozva. A platform elterjesztésének egyik legjobb módja az, ha a magyarországi Windows Phone piactér új és valóban használható mobil alkalmazásokkal bővül.

Mostani pályázatunk során nem kész alkalmazást várunk, hanem megvalósításra érdemes ötleteket. Te milyen hasznos vagy csak szórakoztató alkalmazásokat szeretnél leginkább a mobilodra? Ha pályázni akarsz, nincs más dolgod, mint kitalálni egy szerinted jó ötletet, meglátogatni a weboldalunkat és kitölteni az online ötletbörze oldalon a pályázati űrlapot.

Mit nyerhetsz?
Cégünk vállalja, hogy az első három helyezett ötletet kifejleszti és a magyarországi piactérre (http://www.microsoft.com/hun/windowsmobile/home/default.aspx) kiteszi. A nyertes ötletgazda a piactérre való kilépés után egy Windows 7 operációs rendszert futtató mobiltelefont kap cégünktől.

Az ötletpályázatok benyújtásának módosított határideje: 2011. szeptember 15.

Jelentkezés: http://www.atigris.hu/Palyazatifelhivas.aspx