palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Palya-udvar 2013

2013. július 26. és augusztus 4. között a Művészetek Völgye keretében megrendezendő Palya-udvarban való fellépésre. A demóanyag mellé rövid leírást és fotókat is várnak.

 

 

Nevezési határidő: 2013. február 20.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén újra pályázatot hirdetünk olyan zenészek, zenekarok számára, akik fellépési lehetőséget keresnek és szívesen lépnének föl a 2013. július 26. és augusztus 4. között, a kapolcsi Művészetek Völgye fesztivál keretén belül megrendezésre kerülő Palya-udvarban. A tavalyi pályázat kapcsán sok izgalmas zenésszel ismerkedtünk meg, nyolc közülük fel is lépett nálunk az udvarban. Idén is előnyt jelent, ha a repertoárban vannak saját dalok (saját szöveg, saját dallam), ha minél jobban látszódik-hallatszódik az a lény, aki a dalok mögött van, ha minél személyesebb hangon szólal meg a zene, amit játszotok. Tehetségkutatós nyelven fogalmazva keressük leendő fellépőink S-faktorát, ahol S = Saját, “Self”. Hajrá.
Pályázati feltételek:
A benyújtott pályázatoknak a következő elemeket kell tartalmazniuk:
  • rövid leírás a zenészről, zenekarról
  • fotó(k)
  • demóanyagként hangfájl vagy videó (klip vagy élőfelvétel). A videóanyag előnyt jelent.
  • kontaktszemély adatai (név, cím, telefonszám, email cím)
Díjazás: Az elbírálást követően kiválasztott zenész(ek), zenekar(ok) fellépési lehetőséget kapnak 2013. július 26. és augusztus 4. között megrendezésre kerülő 23. Művészetek Völgye fesztivál Palya-udvar nevű helyszínén.
Nevezési határidő: 2013. február 20. éjfél
A pályázati anyagokat e-mailben az info@palyabea.hu e-mail címre várjuk.
Az elbírálás határideje: 2013. március 17.
Az eredményről minden pályázót e-mailben értesítünk.
Bővebb információ:

Bodnár Réka
E: info@palyabea.hu
I: www.palyabea.hu