palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a Gallery by Night 2012 koncepciójának kidolgozására

Az FKSE pályázatot hirdet a 2012. évi, tavasszal megrendezendő Gallery by Night kiállítás-sorozat koncepciójának kidolgozására.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA: 2012.01.03 (kedd) éjfél

A Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület 1991. óta rendezi meg a Gallery by Night című kiállítás-sorozatát. A Stúdió Galéria a program hete alatt minden este 8 órától tart nyitva. Naponta más-más kortárs képzőművész, illetve művészeti csoport arra az egy alkalomra tervezett munkájával találkozhat a közönség. Az évek során számtalan alkotó került ezen sorozat keretén belül egymással munkakapcsolatba, együttműködésük eredményeként valósultak meg az éjszakai kiállítások. A Gallery by Night által is a nélkülözhetetlen eszmecsere aktuális formáival kísérletezhetnek a művészek, és velük együtt a közönség is, aminek a jelenléte ezeken az estéken felfokozott módon egyedi és megismételhetetlen.

Pályázati feltétel, hogy a kiállításon FKSE tagok is szerepeljenek. Egyéb megkötés – téma, műfaj, stb. – nincs.

A kiállítás létrejöttéhez a Stúdió igyekszik minden szervezési segítséget megadni.

A pályázat minimális (!) formai követelményei:

  • kurátori koncepció
  • kiállító művészek listája és a napokra lebontott program-terv
  • költségvetés tervezet
  • csatolt látványterv előnyt jelenthet a pályázás során.

A pályázatok leadási határideje: 2012. január 3. (kedd) éjfél !

A pályázatokat személyesen vagy postán a Stúdió irodájába (1077 Budapest, Rottenbiller u. 35.), vagy e-mailen a fiatalkepzomuveszekstudioja@gmail.com címre várjuk.

A tavalyi Gallery by Nightról részletek a http://gbn2011.blogspot.com/ oldalon, míg a korábbi évek programja a http://studio.c3.hu/gallery-by-night oldalon található.