palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a Modell Ifjúsági Parlament logójának megtervezésére

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság pályázatot hirdet a 2013 folyamán megvalósításra kerülő Modell Ifjúsági Parlament című projekt logójának megrajzolására, megszerkesztésére. Szeretnénk, ha a szervezetünk által megrendezett program logója is a fiatalok elképzelései alapján valósulna meg, és így híven képviselje őket. A projekt azon 15 és 25 év közötti fiatalok számára kerül megrendezésre, akik szeretnének egy nagyszabású parlamenti szimulációban részt venni. Ezáltal szívesen vennének részt a demokratikus folyamatok tanulmányozásában, gyakorlati megismerésében és szívesen fejtik ki véleményüket egy-egy téma kapcsán.

(A projekt bővebb leírása elérhető a www.gyiot.hu oldalon.)

A pályázatokat e-mailben kell elküldeni. Ezt követően a pályaműveket a GYIÖT Facebook oldalán szavazásra bocsátjuk. (A szavazással kapcsolatos információk külön kerülnek meghirdetésre.) A 3 legtöbb szavazatot kapó pályamű, valamint a GYIÖT elnöksége által kiválasztott további 3 pályamű kerül a döntőbe, ahol a GYIÖT elnöksége által felkért Zsűri fogja kiválasztani a nyertes pályaművet.

Az első helyezett pályamű a projekt során létrejövő összes dokumentációban meg fog jelenni. A nyilvános felhasználáson kívül az első helyezettet tárgynyereményben részesítjük.

Pályázati feltételek: 

  • A pályázaton minden 12-30 év közötti gyermek és fiatal részt vehet egy vagy több pályaművel.
  • A pályaműveknek tükrözniük kell a GYIÖT szervezetének fiatalos lendületét.
  • A pályaműveket folyamatosan, de legkésőbb 2013. február 13-án, vasárnap 24.00 óráig lehet megküldenijelentkezes@gyiot.hu címre. A pályaműveket 48 órán belül megjelentetjük a GYIÖT Facebook oldalán.
  • Minden pályázónak el kell küldeni a pályamunkáját és a pályázói adatlapját szkennelt vagy postai úton. (Az adatlapon szereplő adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, azokat bizalmasan kezeljük.)
  • A logónak vektorgrafikusnak kell lennie, hogy azt a jövőben könnyedén tudjuk használni.

A pályázói adatlap letölthető a www.gyiot.hu oldalról a Letölthető anyagok közül.

A pályaműveket és a mellékelt pályázati adatlapot kitöltve a jelentkezes@gyiot.hu e-mail címre kérjük elküldeni. A pályázati adatlapokat postai úton is el lehet juttatni a GYIÖT székhelyére (6800 Hódmezővásárhely Serháztér utca 9.) Ebben az esetben a postára adás legkésőbbi időpontja 2013. február 13 lehet. A pályaműveket minden esetben el kell küldeni e-mailben, képformátumban.

A szavazatok leadási határideje: 2013. február 15. (péntek) 12.00.

A pályázat eredmény hirdetése legkésőbb 2013. február 28.

Bővebb információ: Bálint Andrea – ügyvezető titkár 70/555-2450 vagy gyiot@gyiot.hu  és természetesen a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság Facebook oldalán.

Forrás: http://www.gyiot.hu