palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat alapítványok és közhasznú szervezetek számára kedvezményes bemutató/reklámfilm elkészítésére

recordingA Recording Pictures Kft. pályázatot hirdet alapítványok és közhasznú szervezetek számára kedvezményes bemutató/reklámfilm elkészítésére. A Recording Pictures Kft. több éves tapasztalattal rendelkezik reklámfilmek, bemutatófilmek forgatásában, továbbá elkötelezett híve a társadalmi szerepvállalásnak, cégünk több esetben támogatott alapítványokat a jó cél érdekében.

Mai világunkban egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni minden alapítványnak, közhasznú szervezetnek arra, hogy minél hatékonyabb módon hívják fel az emberek figyelmét a problémákra, széles körben megismertessék az adott szervezet működését, tevékenységi körét, hogy miképpen tudnak segíteni, s ezzel elérjék céljukat és a lakosság támogatását.

Az internet világában az egyik legcélravezetőbb eszköz egy rövid kampány- vagy reklámfilm lehet. Egy ilyen film/videó elkészítése nagyon költséges. Célunk, hogy kedvezmény keretében segítsük a szervezetek munkáját. A Recording Pictures Kft. 10 szervezet számára biztosít 300000 Ft + áfa áron bemutató/reklámfilm készítést.

Segítünk, hogy segíthessen Ön is!

A pályázat feltételei:

  • Kedvezményes árú bemutató-, reklámfilm készítése kizárólag alapítványoknak és közhasznú szervezetek számára elérhető. A kedvezményt bármely alapítvány és közhasznú szervezet igénybe veheti, célunk a non-profit szervezetek támogatása, akik munkájukkal segítik a társadalomban létrejött bármely probléma orvoslását.
  • A filmek elkészítésének kedvezményes ára 300000 Ft+ áfa. Az ár tartalmazza a forgatókönyv teljes kidolgozását (igény szerint együttműködve a pályázó szervezettel), technikai feltételek biztosítását, a film gyártását (forgatás, világosítás, vágás, stáb költségei). A filmet 30 másodperces és 3 perces időintervallum között lehet kedvezményesen igényelni. A filmet DVD-n átadjuk a szervezet számára, továbbá FULL HD-s minőséget is adunk, hogy a közösségi médiumokban és TV spotként is felhasználhatóak legyenek. Az elkészült filmek a civil szervezetek számára szabadon felhasználhatóak.
  • A kedvezményes ár nem tartalmazza az esetenként kért extra szolgáltatásokat, mint például Budapest 50 km-es körzetétől távolabbi vagy külföldi forgatás szállás és utazási költségei, CGI, a színészi és szereplői stáb tiszteletdíját, speciális helyszín, zene és narrációs igényeket. Továbbá a speciális kameramozgató eszközöket, mint helikopteres felvételek, krán, CableCam.

Jelentkezés: 2014. március 15-től – 2014. április 01. éjfélig a pályázati adatlap visszaküldésével a palyazat@recordingpictures.com címen.

Minden pályázót e-mailben értesítünk a döntésről. A 10 kiválasztott szervezettel az elbírálást követően azonnal felvesszük a kapcsolatot, ezt követően a filmek április-május folyamán vagy megegyezés szerint készülnek el.

Letölthető dokumentumok

 

recording logo

Bővebb információ: 
palyazat@recordingpictures.com
Gáti András, Tel.: 06 30 790 59 38

Jelentkezés a kitöltött pályázati adatlap visszaküldésével, melyet a palyazat@recordingpictures.com e-mail címre várunk.