palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat Azerbajdzsáni szakértői munkára

fvm_palyazatokA Vidékfejlesztési Minisztérium indulni kíván az Európai Bizottság által kiírt „A mezőgazdasági szakoktatás erősítése Azerbajdzsánban” című ikerintézményi fejlesztést elősegítő (Twinning) pályázaton.  A projekt célja a szakoktató intézmények, az azeri Oktatási Minisztérium háttérintézményeinek és egyéb támogatott szervezetek kapacitásfejlesztése a folyamatban lévő szakképzési reform mezőgazdasági szakképzésre történő kiterjesztése érdekében..(Twinning-projekt)

A jelentkezés határideje: 2010. október 6.

A Vidékfejlesztési Minisztérium indulni kíván az Európai Bizottság által kiírt „A mezőgazdasági szakoktatás erősítése Azerbajdzsánban” című ikerintézményi fejlesztést elősegítő (Twinning) pályázaton.

A projekt célja a szakoktató intézmények, az azeri Oktatási Minisztérium háttérintézményeinek és egyéb támogatott szervezetek kapacitásfejlesztése a folyamatban lévő szakképzési reform mezőgazdasági szakképzésre történő kiterjesztése érdekében..

A projekt megvalósítása során az alábbi célok elérését tűzi ki a projekt.

  1. Középtávú fejlesztési politika és intézkedési terv kidolgozása a kompetencia alapú szakképzésre a mezőgazdaságban.
  2. Foglalkoztatási szabványok és tananyagok mintáinak kidolgozása az agrár-közgazdasági szektorban.
  3. A hivatalos és nem hivatalos képzések kísérleti megvalósítása egy vagy több mezőgazdasági szakközépiskolában és intézményi szintű stratégia kidolgozása a fenntartható megvalósítás érdekében.
  4. A tananyagfejlesztők, iskolaigazgatók és tanárok képzése annak érdekében, hogy támogassák a projektfejlesztést és vegyenek részt az eredmények terjesztésében a nyilvánosság részére.

A projekt végrehajtása során számos szakértő bevonására van szükség. Ezért várjuk azoknak a mezőgazdasági szakoktatásban tevékenykedő szakértőknek a jelentkezését, akik szívesen részt vennének ebben a projektben.

A projekt végrehajtása során a pályázatban vállalt szakmai programnak megfelelően Bakuban, Azerbajdzsánban kell szakértői munkát végezni. A kiválasztott szakértők esetenként 1-5 napot töltenek a helyszínen és jellemzően előadásokat konzultációkat tartanak. A kiutazás, tartózkodás és szakértői díj (bruttó 250 Eur/nap) költségeit a projekt költségvetése fedezi.

A szakértői témák részletesebb kifejtését mellékeltük. A jelentkezőket kérjük, hogy jelentkezésükben szíveskedjenek megjelölni, véleményük szerint melyik szakértői tevékenységekben tudnának részt venni.

A jelentkezés feltétele az angol szakmai nyelv magas szintű ismerete és legalább 3 éves szakterületen szerzett tapasztalat.

Jelentkezni a mellékelt formátumban elkészített szakmai önéletrajz és egy rövid bemutatkozó levél (fél oldal) benyújtásával lehet.
Az önéletrajzokat a Vidékfejlesztési Minisztérium EU Koordinációs és Nemzetközi Főosztályának címezve elektronikus úton kell eljuttatni az alábbi e-mail címre: balint.illes@vm.gov.hu

A jelentkezés határideje 2010. október 6.

Letölthető dokumentumok:
Feladatleírás (PDF)
Önéletrajz sablon (RTF)

Forrás: http://www.fvm.gov.hu/